lamora365
Użytkownik
w 2 rzuciliRozkreca sie chlopaki w 3 kwarcie i rzuca ponad 50 ?
w 2 rzuciliRozkreca sie chlopaki w 3 kwarcie i rzuca ponad 50 ?
Żeby Cię pokarało za rozliczanie kiedy mecz ciągle trwa. Fakt, że mają wyraźną przewagę ale jest to po prostu słabe z Twojej strony.
ej...to, ze rozlicza przed koncem nie znaczy, ze mnie ma tez pokarac ????Żeby Cię pokarało za rozliczanie kiedy mecz ciągle trwa. Fakt, że mają wyraźną przewagę ale jest to po prostu słabe z Twojej strony.
Glupio zrobil, ale jak sie oddaje z 7:4 na 7:14, to ciezko, zeby wnik byl inny.Żeby Cię pokarało za rozliczanie kiedy mecz ciągle trwa. Fakt, że mają wyraźną przewagę ale jest to po prostu słabe z Twojej strony.
To nie ma znaczenia. Typ nie jest wygrany póki mecz się nie skończył.Glupio zrobil, ale jak sie oddaje z 7:4 na 7:14, to ciezko, zeby wnik byl inny.
Dokładnie, przypomniał mi się mecz Wisły Kraków bodajże z Termalicą w zeszłym sezonie, też na stadionie zaintonowali z młyna "Que sera sera, Wisełka trzy punkty ma" po golu w doliczonym czasie gry, a Termalica minutę później strzeliła i był remis :]To nie ma znaczenia. Typ nie jest wygrany póki mecz się nie skończył.
over 104,5 Raptors lub -8,5 na TorontoŻeby Cię pokarało za rozliczanie kiedy mecz ciągle trwa. Fakt, że mają wyraźną przewagę ale jest to po prostu słabe z Twojej strony.
Co oni drugi raz Traina grać będą? ???? jakieś pomysły? 2.20 - 1.61To nie ma znaczenia. Typ nie jest wygrany póki mecz się nie skończył.
Ja walę w over raptors tylko. Boston odpuszczam bo tam się szpital robi.over 104,5 Raptors lub -8,5 na Toronto
over w LAL 213,5
Boston -6,5
co myślisz?
over 53,5 pkt 3kwarta w meczu Portland