uefowillcox
Użytkownik
Tak, 21:50.Finał CS'a dzisiaj?
Tak, 21:50.Finał CS'a dzisiaj?
No to wyślij im skan, poproś o ściągnięcie limitów. Do tego zamów kartę, zrób vipa i po problemie.Wiadomo, ale wcześniej za małe stawki grałem, ostatnio większymi kwotami zacząłem obracać, a na skrillu dostałem maila że mam limity i muszę skan dowodu wysłać
x3 dzieki ????I jak zarobiłeś ,,trochę'' na tym meczu? Table tennis jest nieobliczalny i opłacalne jest granie wbrew kursom, chociaż nie zawsze. Powodzenia w dalszym typowaniu
Milan
1.67
Limity mi dali i muszę skan dowodu wysłać, ale załóżmy że zweryfikuję konto i wpłace 1k przez skrilla, to będę mógł od razu z beta na skrilla wypłacić, czy jakieś obrót potrzebny?Nic strasznego Ci się nie stanie, ale jednego nie rozumiem - po diabła wpłacać przelewem, skoro potem jest się tak niepewnym? Rozumiem, że czasami są różne sytuacje i nie można zrobić takiej transakcji, jaką by się chciało. No ale w naszej sytuacji dbanie o bezpieczeństwo powinno być priorytetem.
Raz mogą pójść Ci na rękę, ale generalnie musisz wykonać obrót całej kwoty.czy jakieś obrót potrzebny?
To są spotkania w ramach ETTU Cup kobiet. Z moich obserwacji wynika, że w kolejnym meczu zagrają MO Zhang z Ching Cheng. Pierwszy mecz przegrała zawodniczka gospodarz 2-3, więc w jakimś stopniu Mo Zhang będzie chciała odrobić straty. Zaraz pojawi się w ofercie live, obecnie kursy przedstawiają się w stosunki 4,50 do 1,16x3 dzieki ????
swoja droga pisz czasem typy bo widac ze masz nosa do pingla ????
szkoda strzepic ryja 0% na zielonych to nawet na mocnym rauszu jestem w stanie rzucac lepiej niz ten grubas w cwiercfinale ????kyle anderson @ 5,0 dart
za drobne mozna dac wright oprocz farbowania lba nic wielkiego jak zwykle nie gra sporo farci i ot ma przewage lega
jak NIP to wezmą to SK będą looserami roku ???? Tam było 14:6 bodajże.NIP @10, liczę na comeback ????
laaa szybko ???? ja mam wina po 2,62 i tez teraz kicam czy zstawiac czy nie ????To są spotkania w ramach ETTU Cup kobiet. Z moich obserwacji wynika, że w kolejnym meczu zagrają MO Zhang z Ching Cheng. Pierwszy mecz przegrała zawodniczka gospodarz 2-3, więc w jakimś stopniu Mo Zhang będzie chciała odrobić straty. Zaraz pojawi się w ofercie live, obecnie kursy przedstawiają się w stosunki 4,50 do 1,16
Już grają +1,5 seta Zhang po 1,83 bet365
To jest druga gra dzisiejszego dnia, a drużyny rywalizujące to Linz AG Froschberg z Cartagena UCAM
Twoje pieniądze, Twoje decyzjelaaa szybko ???? ja mam wina po 2,62 i tez teraz kicam czy zstawiac czy nie ????
NIP @10, liczę na comeback ????