>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Nic strasznego Ci się nie stanie, ale jednego nie rozumiem - po diabła wpłacać przelewem, skoro potem jest się tak niepewnym? Rozumiem, że czasami są różne sytuacje i nie można zrobić takiej transakcji, jaką by się chciało. No ale w naszej sytuacji dbanie o bezpieczeństwo powinno być priorytetem.
Limity mi dali i muszę skan dowodu wysłać, ale załóżmy że zweryfikuję konto i wpłace 1k przez skrilla, to będę mógł od razu z beta na skrilla wypłacić, czy jakieś obrót potrzebny?

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
x3 dzieki ????
swoja droga pisz czasem typy bo widac ze masz nosa do pingla ????
To są spotkania w ramach ETTU Cup kobiet. Z moich obserwacji wynika, że w kolejnym meczu zagrają MO Zhang z Ching Cheng. Pierwszy mecz przegrała zawodniczka gospodarz 2-3, więc w jakimś stopniu Mo Zhang będzie chciała odrobić straty. Zaraz pojawi się w ofercie live, obecnie kursy przedstawiają się w stosunki 4,50 do 1,16
Już grają +1,5 seta Zhang po 1,83 bet365
To jest druga gra dzisiejszego dnia, a drużyny rywalizujące to Linz AG Froschberg z Cartagena UCAM

P 1,8K

patced

Użytkownik
kyle anderson @ 5,0 dart

za drobne mozna dac wright oprocz farbowania lba nic wielkiego jak zwykle nie gra sporo farci i ot ma przewage lega
szkoda strzepic ryja 0% na zielonych to nawet na mocnym rauszu jestem w stanie rzucac lepiej niz ten grubas w cwiercfinale ????

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
mialem postawic ze hazard strzeli poszedlem do wc wracam a tu .... ????
mysle ze warto jeszcze ze 2 bramy strzeli bo w formie ostatnio jest, w takiej w jakiej od chyba 2 lat nie byl ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
To są spotkania w ramach ETTU Cup kobiet. Z moich obserwacji wynika, że w kolejnym meczu zagrają MO Zhang z Ching Cheng. Pierwszy mecz przegrała zawodniczka gospodarz 2-3, więc w jakimś stopniu Mo Zhang będzie chciała odrobić straty. Zaraz pojawi się w ofercie live, obecnie kursy przedstawiają się w stosunki 4,50 do 1,16
Już grają +1,5 seta Zhang po 1,83 bet365
To jest druga gra dzisiejszego dnia, a drużyny rywalizujące to Linz AG Froschberg z Cartagena UCAM
laaa szybko ???? ja mam wina po 2,62 i tez teraz kicam czy zstawiac czy nie ????
e; bilbym repute ale juz Ci nie moge dac ????
podbije na gg moze jutro bo warto nawiazac kontakt ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom