wlaczylem i ta pigmejka mala ruchliwsza zreszta szwedka jej oddala 5-3...6-11Ostatnio tenis stołowy siedział, więc Ekholm po 1,66 +1,5 seta bet.365
wlaczylem i ta pigmejka mala ruchliwsza zreszta szwedka jej oddala 5-3...6-11Ostatnio tenis stołowy siedział, więc Ekholm po 1,66 +1,5 seta bet.365
no i super ???? w calorocznym byl race to 5rr po 2.40Roma over 4,5 RR @1,8 betano
uff weszłowlaczylem i ta pigmejka mala ruchliwsza zreszta szwedka jej oddala 5-3...6-11
Bez Tottiego to oni sobie mogą, o 5 miejsce powalczyć.Wpakuje coś ta Roma ??
Nic się nie powinno wydarzyć, ale zawsze lepiej używać skrilla.Pytanie mam, z miesiąc temu wypłaciłem 3k na konto bankowe bezpośrednio z bet365, ze dwa tygodnie temu kolejne 3k, ale ze skrilla i teraz chcę wypłacić 5k bezpośrednio z beta, bo wpłacałem z konta bankowego. Wypłacać i niczego się nie bać? konto w mbanku
mam mecz po 4,5 zostawiac ?uff weszło
hazardzista18: przeczytaj swój nick i sam odpowiesz sobie na pytanie, jest ryzyko jest zabawa ????
ZA późno zobaczyłem, piszę przy stanie 0-3, pewnie masz już ładne pieniądzemam mecz po 4,5 zostawiac ?
Jeszcze Faraon taką setkę zjebał, a Salah dostał żółtą za nurkowanie :grin::grin:Bez Tottiego to oni sobie mogą, o 5 miejsce powalczyć.
Nic strasznego Ci się nie stanie, ale jednego nie rozumiem - po diabła wpłacać przelewem, skoro potem jest się tak niepewnym? Rozumiem, że czasami są różne sytuacje i nie można zrobić takiej transakcji, jaką by się chciało. No ale w naszej sytuacji dbanie o bezpieczeństwo powinno być priorytetem.Pytanie mam, z miesiąc temu wypłaciłem 3k na konto bankowe bezpośrednio z bet365, ze dwa tygodnie temu kolejne 3k, ale ze skrilla i teraz chcę wypłacić 5k bezpośrednio z beta, bo wpłacałem z konta bankowego. Wypłacać i niczego się nie bać? konto w mbanku
byl delikatnie ciagniety ????Jeszcze Faraon taką setkę zjebał, a Salah dostał żółtą za nurkowanie :grin::grin:
I jak zarobiłeś ,,trochę'' na tym meczu? Table tennis jest nieobliczalny i opłacalne jest granie wbrew kursom, chociaż nie zawsze. Powodzenia w dalszym typowaniumam mecz po 4,5 zostawiac ?