>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Pytanie mam, z miesiąc temu wypłaciłem 3k na konto bankowe bezpośrednio z bet365, ze dwa tygodnie temu kolejne 3k, ale ze skrilla i teraz chcę wypłacić 5k bezpośrednio z beta, bo wpłacałem z konta bankowego. Wypłacać i niczego się nie bać? konto w mbanku

M 465

michal91

Użytkownik
Pytanie mam, z miesiąc temu wypłaciłem 3k na konto bankowe bezpośrednio z bet365, ze dwa tygodnie temu kolejne 3k, ale ze skrilla i teraz chcę wypłacić 5k bezpośrednio z beta, bo wpłacałem z konta bankowego. Wypłacać i niczego się nie bać? konto w mbanku
Nic się nie powinno wydarzyć, ale zawsze lepiej używać skrilla.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nic strasznego Ci się nie stanie, ale jednego nie rozumiem - po diabła wpłacać przelewem, skoro potem jest się tak niepewnym? Rozumiem, że czasami są różne sytuacje i nie można zrobić takiej transakcji, jaką by się chciało. No ale w naszej sytuacji dbanie o bezpieczeństwo powinno być priorytetem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom