>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Ja bym uciekał ze względu na Blazersów ????

@GemSetMecz

Ja bym nie wchodził, Spursi w sezonie regularnym miewają dziwne zagrywki.
Blazers zrobią ten over, im się zawsze dobrze rzuca przeciwko GSW, a teraz będzie jeszcze łatwiej przy tak słabej obronie

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
z tego wzgledu moge uciec po meczu ????
Dobra, przyznam szczerze - jebnąłem się w kalkulacjach, myślałem, że potrzeba Ci 60 punktów do szczęscia, a nie 50ciu i głupio mi było przyznać ???? W takim razie faktycznie powinno wejść , a później Blazersów bym się obawiał, ale to już zrobisz tak, jak Ty uznasz za słuszne.
Nevener - wiem i to jest podejrzane. Blazersi zawsze toczyli wyrównane boje z GSW i tym razem bym się tego obawiał. Gdyby grali u siebie to co innego, ale myślę, że GSW nie pozwolą im na tak dużo na swoim parkiecie.

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Okej, korzystałem z wcześniejszych typów to ufam ???? Na CS tak średnio się znam, coś tam grywałem, coś tam oglądałem ???? Dziś jeszcze coś grają?
Te 214 wejdzie.
Aktualnie jest 195 i 5 min do końca, więc raczej spokojnie powinno. Też się walnąłem o 10pkt ????

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Okej, korzystałem z wcześniejszych typów to ufam ???? Na CS tak średnio się znam, coś tam grywałem, coś tam oglądałem ???? Dziś jeszcze coś grają?
ja na ten mecz bym zlotowki osobiscie nie obstawil, z betami wroce 5listopada bo turniej jest

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom