>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Jak będziesz miał około 400 to bierz, powinno jakoś tak być w tych okolicach.
Spurs gra falami dzisiaj, szybkie ataki, ale aim im się rozregulował ????

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Jak będziesz miał około 400 to bierz, powinno jakoś tak być w tych okolicach.

Spurs gra falami dzisiaj, szybkie ataki, ale aim im się rozregulował ????
tylko jak ostatnio widzialem gre GSW to az sie prosi zeby to zostawic 0 gry defensywnej a z przodu mnostwo strat, tylko nie mam pojecia jak gra Portland ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ktoś coś mówił apropos undera w Detroit ? ???? ceglarnia w 4 kwarcie i duuuuuża szansa na under.
Do tego Atletico strzela w 10 na 1:1 ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Szymon dobre bety daje, jeden mu dzisiaj nie siadl wiec prawem jungli ten wejdzie ????
361/735 troche duza strata chyba to zostawie i sprobuje zamknac na live

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
tylko jak ostatnio widzialem gre GSW to az sie prosi zeby to zostawic 0 gry defensywnej a z przodu mnostwo strat, tylko nie mam pojecia jak gra Portland ????
Czytałem te analizy w dziale, wydaje się że powinno wejść. Poczekaj na dwie kwarty i ew. zamknij z mniejszym zyskiem :p

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Ale po co brałeś ich do kuponu, skoro chcesz zamykac przed meczem? Nic się od tego czasu nie zmieniło, żadnych absencji.
Wiem, wiem tylko przy okazji jak juz siadly 2 mecze to pytam o dodatkowe zdanie roznych osob bez spiny :p
Optic comeback na kursie 11? ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Dobra, przyznam szczerze - jebnąłem się w kalkulacjach, myślałem, że potrzeba Ci 60 punktów do szczęscia, a nie 50ciu i głupio mi było przyznać ???? W takim razie faktycznie powinno wejść , a później Blazersów bym się obawiał, ale to już zrobisz tak, jak Ty uznasz za słuszne.

Nevener - wiem i to jest podejrzane. Blazersi zawsze toczyli wyrównane boje z GSW i tym razem bym się tego obawiał. Gdyby grali u siebie to co innego, ale myślę, że GSW nie pozwolą im na tak dużo na swoim parkiecie.
przeciez graja u siebie

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
To, że może już sobie bezpiecznie wyciągnąć prawie 4x wiecej?
Edit: Optic robi come backa ????
Nie mając tego meczu na kuponie mógłby jeszcze więcej wyciągnąć niż zamykajac teraz.
@JoseKubinho
Ja mam over Blazers mocniej bo to dobry bet moim zdaniem.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Dziwne, że po stronie CT obie ekipy tak słabiutko. To taka 50:50 mapa a obie ekipy bronią fatalnie.
ameryka tak gra ze 90% druzyn na kazdej mapie duzo lepiej w TT przykladem byl nuke gdzie zagrali 50/50 ???? oczywiscie oprocz C9 ktore jest mistrzem CT

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom