josekubinho
Użytkownik
Panowie co z tym Portland robic nawrzucaja 111?
Bety nocy.Nie rozumiem tych kursów.
Optic - Liquid 2nd map +2,5 2,06
Optic - Liquid 2nd map 2,38
Ile masz do wypłacenia?Panowie co z tym Portland robic nawrzucaja 111?
jeszcze nic czekam na rozliczenie lakersowIle masz do wypłacenia?
tylko jak ostatnio widzialem gre GSW to az sie prosi zeby to zostawic 0 gry defensywnej a z przodu mnostwo strat, tylko nie mam pojecia jak gra Portland ????Jak będziesz miał około 400 to bierz, powinno jakoś tak być w tych okolicach.
Spurs gra falami dzisiaj, szybkie ataki, ale aim im się rozregulował ????
Czytałem te analizy w dziale, wydaje się że powinno wejść. Poczekaj na dwie kwarty i ew. zamknij z mniejszym zyskiemtylko jak ostatnio widzialem gre GSW to az sie prosi zeby to zostawic 0 gry defensywnej a z przodu mnostwo strat, tylko nie mam pojecia jak gra Portland ????
Ale po co brałeś ich do kuponu, skoro chcesz zamykac przed meczem? Nic się od tego czasu nie zmieniło, żadnych absencji.Panowie co z tym Portland robic nawrzucaja 111?
Wiem, wiem tylko przy okazji jak juz siadly 2 mecze to pytam o dodatkowe zdanie roznych osob bez spinyAle po co brałeś ich do kuponu, skoro chcesz zamykac przed meczem? Nic się od tego czasu nie zmieniło, żadnych absencji.
To, że może już sobie bezpiecznie wyciągnąć prawie 4x wiecej?Ale po co brałeś ich do kuponu, skoro chcesz zamykac przed meczem? Nic się od tego czasu nie zmieniło, żadnych absencji.
przeciez graja u siebieDobra, przyznam szczerze - jebnąłem się w kalkulacjach, myślałem, że potrzeba Ci 60 punktów do szczęscia, a nie 50ciu i głupio mi było przyznać ???? W takim razie faktycznie powinno wejść , a później Blazersów bym się obawiał, ale to już zrobisz tak, jak Ty uznasz za słuszne.
Nevener - wiem i to jest podejrzane. Blazersi zawsze toczyli wyrównane boje z GSW i tym razem bym się tego obawiał. Gdyby grali u siebie to co innego, ale myślę, że GSW nie pozwolą im na tak dużo na swoim parkiecie.
Nie mając tego meczu na kuponie mógłby jeszcze więcej wyciągnąć niż zamykajac teraz.To, że może już sobie bezpiecznie wyciągnąć prawie 4x wiecej?
Edit: Optic robi come backa ????
ameryka tak gra ze 90% druzyn na kazdej mapie duzo lepiej w TT przykladem byl nuke gdzie zagrali 50/50 ???? oczywiscie oprocz C9 ktore jest mistrzem CTDziwne, że po stronie CT obie ekipy tak słabiutko. To taka 50:50 mapa a obie ekipy bronią fatalnie.