>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Nevener - wiem i to jest podejrzane. Blazersi zawsze toczyli wyrównane boje z GSW i tym razem bym się tego obawiał. Gdyby grali u siebie to co innego, ale myślę, że GSW nie pozwolą im na tak dużo na swoim parkiecie.
Ale oni grają u siebie ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ale oni grają u siebie ????
Ciulam fejspalma. Wybaczcie Panowie, jestem po 12 godzinach roboty , wstałem o piątej i chyba muszę już iść spać, bo nie dość, że matematyki nie ogarniam, to jeszcze mi się fakty mieszają. Lecę w kimę ???? Powodzenia z betami, Kubinho - nie słuchaj mnie, rób co uważasz za słuszne. Dobranoc ????

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Okej, korzystałem z wcześniejszych typów to ufam ???? Na CS tak średnio się znam, coś tam grywałem, coś tam oglądałem ???? Dziś jeszcze coś grają?

Aktualnie jest 195 i 5 min do końca, więc raczej spokojnie powinno. Też się walnąłem o 10pkt ????
albo jednak jutro cos pogramy w sumie to dzisiaj bo widze ze ECS graja wiec cos zabetuje

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Napiszę wam dlaczego Pacers i Lakers zrobią over. Ten typ zamyka mi świetny duble z overkiem Embiida, który właśnie załatwił sprawę, więc nie ma opcji żeby nie siadło.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Optic ma słabe cobble może dlatego ???? Ale szef gadał no bet to ufam ????
Ja postawiłem Liquid +2,5 i win mapy bo dla mnie te kursy to były nieporozumienie. 1,50 na Optic na cobble z Liquid ? troszkę śmiech na sali.
76ers co w końcówce kupa w gaciach. Ech under Orlando już bez szans. Chyba że jakiś faul i jeden FT trafi ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Ja już po 1,3 nie brałem, tym bardziej że mogłem po 2,1 wziąć ???? Ale to różnie bywa i zaraz może się odwrócić. +2,5 na luzie powinno wejść

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom