tomek80
Użytkownik
Tu tez juz mozna zamykac i odfajkowacUniceub
Po 3.25 to biore to. Nie moge połączyc sie z trans..ale jesli grają pełnym składem to powinni ogarnąc.
E: ogarneli w dwie min. takze pewnie,nikt nie pograł
Tu tez juz mozna zamykac i odfajkowacUniceub
Po 3.25 to biore to. Nie moge połączyc sie z trans..ale jesli grają pełnym składem to powinni ogarnąc.
E: ogarneli w dwie min. takze pewnie,nikt nie pograł
Jeszcze nigdy nie miałem, co w takim wypadku? Załóżmy, że przeniósłbym się na innego bukmachera ? Próbowali by wyegzekwować ode mnie spłatę minusu ?A później ujemny stan konta u bukmachera
Komornik, te sprawy.:razz:Jeszcze nigdy nie miałem, co w takim wypadku? Załóżmy, że przeniósłbym się na innego bukmachera ? Próbowali by wyegzekwować ode mnie spłatę minusu ?
Dobrze powiedziane. Lepiej spłacić co trzeba.Komornik, te sprawy.:razz:
Że niby gdzie? ???? Grają tak samo padakę w ataku jak Pelicans, w obronie trochę lepiej sobie radzą.NBA
Bucks @2,60 bet365
Biorą to ????
Ziom, trochę zaufania. Fajny kursik jest na jedną z fatalnych drużyn. Nie zapeszajmyŻe niby gdzie? ???? Grają tak samo padakę w ataku jak Pelicans, w obronie trochę lepiej sobie radzą.
Edit: Obie grają fatalnie jak na razie
Zapeszajmy, bo mam na Pelicans ????Ziom, trochę zaufania. Fajny kursik jest na jedną z fatalnych drużyn. Nie zapeszajmy
Bez kitu :grin:Co się spalili na B w tej kanciapie ???? Liquid bierze ten mecz
To wychodź z tego zakładu, serio. Pelicansi będą czerwoną latarnią ligi w tym sezonie, Bucksi też nisko, ale coś tam powygrywają, między innymi dzisiejszy mecz.Zapeszajmy, bo mam na Pelicans ????
Spróbuję zamknąć z jak najmniejszą stratą. Szli dobrze, ale grają padakę w ataku. W defensie dziury strasznie, Davis dzisiaj też nie gra jakoś dobrze.To wychodź z tego zakładu, serio. Pelicansi będą czerwoną latarnią ligi w tym sezonie, Bucksi też nisko, ale coś tam powygrywają, między innymi dzisiejszy mecz.