Tiafoe 1 set @ 2
Przepraszam bardzo, ale czy przypadkiem mówisz o wonderkido ?Mam z nim stały kontakt, ale stwierdził, że na chwilę obecną nie zamierza wracać na forum, skoro ludzie nie potrafią uszanować, że ktoś chce im swoją wiedzę przekazać. No i szczerze mówiąc ma rację, bo jak w poprzednim sezonie ponad 10 typów z rzędu po fajnych kursach trafiał to tego już nikt nie pamięta. Zawsze tylko te brudy wyciągają, typowe polaczki (specjalnie napisałem małą literą).
Tak, a o co chodzi?Przepraszam bardzo, ale czy przypadkiem mówisz o wonderkido ?
Słyszałem parę innych rzeczy na jego temat. Zniknął raczej nie przypadkiem. Poza tym jego reputacja to chyba każdy wie skąd się wzięła ????Tak, a o co chodzi?
Ja mam w dablu +4,5pkt Knicks i Wilki ako 3.czuje ze Knicks dzisaj biora mecz z Pistonsami,
Jeśli jest ktoś kto ma "niewyjaśnione" sprawy z Wonderkido niech odezwie się do mnie na PW, ja też mam z nim niewyjaśniona sytuacje z kasą.Słyszałem parę innych rzeczy na jego temat. Zniknął raczej nie przypadkiem. Poza tym jego reputacja to chyba każdy wie skąd się wzięła ????
ja pobralem +3.5 i po 1.66 z koncowki 1 kw w kombosieUniceub
Po 3.25 to biore to. Nie moge połączyc sie z trans..ale jesli grają pełnym składem to powinni ogarnąc.
E: ogarneli w dwie min. takze pewnie,nikt nie pograł
dzisaj to same overy jak w swieta sie szykuja, dzisaj tam maja tam to hallołin?under w Pistons ???? ???? Warto bylo rozbic bank na lm
o co z tym chodzi? Zagrałem over 109 za średnią stawkę, ale boję się, że to jakaś podpucha, dwie kwarty, albo coś w ten deseń ?Obczajcie na 365 linie na mecz i kwartx Oeste-San Lorenzo. Jaja. MTyle,ze zwroty pewnie zrobią, bo tam te 160 wpadnie