>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Ja ostatnio nie mam czasu na pisanie analiz, ale podrzucę swoje propozycje na noc z NHL:
Blackhawks over 2.5 OT Betsson 1.50
Minnesota Wild - Buffalo Sabres - under 5.5 Unibet 1.56
Tampa over 2.5 Unibet 1.84
Capitals OT 1.58 Betsson/Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +11
sebolo 207

sebolo

Użytkownik
Mam z nim stały kontakt, ale stwierdził, że na chwilę obecną nie zamierza wracać na forum, skoro ludzie nie potrafią uszanować, że ktoś chce im swoją wiedzę przekazać. No i szczerze mówiąc ma rację, bo jak w poprzednim sezonie ponad 10 typów z rzędu po fajnych kursach trafiał to tego już nikt nie pamięta. Zawsze tylko te brudy wyciągają, typowe polaczki (specjalnie napisałem małą literą).
Przepraszam bardzo, ale czy przypadkiem mówisz o wonderkido ?

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Słyszałem parę innych rzeczy na jego temat. Zniknął raczej nie przypadkiem. Poza tym jego reputacja to chyba każdy wie skąd się wzięła ????
Jeśli jest ktoś kto ma &quot;niewyjaśnione&quot; sprawy z Wonderkido niech odezwie się do mnie na PW, ja też mam z nim niewyjaśniona sytuacje z kasą.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Uniceub
Po 3.25 to biore to. Nie moge połączyc sie z trans..ale jesli grają pełnym składem to powinni ogarnąc.
E: ogarneli w dwie min. takze pewnie,nikt nie pograł

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Obczajcie na 365 linie na mecz i kwartx Oeste-San Lorenzo. Jaja. MTyle,ze zwroty pewnie zrobią, bo tam te 160 wpadnie

Otrzymane punkty reputacji: +3
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Obczajcie na 365 linie na mecz i kwartx Oeste-San Lorenzo. Jaja. MTyle,ze zwroty pewnie zrobią, bo tam te 160 wpadnie
o co z tym chodzi? Zagrałem over 109 za średnią stawkę, ale boję się, że to jakaś podpucha, dwie kwarty, albo coś w ten deseń ? :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom