H
733
hajs_enberg
Użytkownik
moze to do polowy haha ????
Kurna ,mysle,ze błąd...o co z tym chodzi? Zagrałem over 109 za średnią stawkę, ale boję się, że to jakaś podpucha, dwie kwarty, albo coś w ten deseń ?
Drużyny grają tak nierówno, że poczekaj lepiej do końca spotkania. Zobacz wynik 1 kwarty w Indianapolis i teraz co robią w 2 kwarcie...under w Pistons ???? ???? Warto bylo rozbic bank na lm
Ja zagrałem over 56 do połowy i over 109 w meczu. Będę starał się zamykać samemu, wtedy mniejsza szansa, że zabiorą hajsWchodze w te linie za wszystko ale niespodziewam sie cudu i bedzie zwrot.
Dlatego mówię, że po 1 kwarcie to nigdy nie ma co za bardzo się podniecaćmam pograny over w meczu pacers i po 1 kwarcie z 214 spadlo juz do 198 ale nadrabiaja chlopaki ;D
A później ujemny stan konta u bukmacheraPograłem na dzikich liniach, linie wróciły, zamknąłem od razu, zleciłem wypłatę, zwalniam się z roboty. Tomek80 masz u mnie piwo
irving teraz idzie po trojke i siada ????Z Orlando miałem Cavs -6,5, było -6. Dzisiaj mam -9,5 i będzie pewnie 9, bo coś czuję że Hou teraz przestrzeli i już sobie darują grę.
Pisałem wczesniej dwa razy,ze ich pocisną, a kurs byl 2.85Dlatego mówię, że po 1 kwarcie to nigdy nie ma co za bardzo się podniecać
TB teraz już na pewno 2:0 ????
Swoją drogą zwrócił ktoś uwagę co robi 76ers z Orlando ? Póki co Orlando dramat w tym sezonie. To, że w ofensywie będzie potrzeba czasu to było wiadome, ale w że w defensywie będzie taki dramat to się nie spodziewałem.
edit/ TB można już rozliczyć
Lekko
Dallas Stars strzeli w 2 tercji @ 1.58 bet365
Harden i spółka win 3.70