szymon1989
Użytkownik
Edmonton straciło bramkę w bodajże 6 sekundzie dogrywki to trzeba umieć ????
Poszedłem się umyć i ze względu na 12:3 się nie śpieszyłem. Wracam a tutaj meczowa dla Optic i koniec ????Haha ???? Kuchcik poszedł spać z myślą, że będzie wpierdzielał jajecznicę z przepiórczych jajeczek na śniadanko za wygrany hajs a tu znowu czeka go co najwyżej jajówa z chowu klatkowego. Ja pierdo*e, ale wałek ????
nie bylo opcji zamknac? ????Poszedłem się umyć i ze względu na 12:3 się nie śpieszyłem. Wracam a tutaj meczowa dla Optic i koniec ????
Tak zamroziłem, że Siekiera byłby dumny.
zniszczyli ich, opłacało się złamać zasady ????Prawie nigdy nie gram ML ale zrobię wyjatek
Heat @1.62 bet365
Zaczyna się właśnie dogrywka, Kings bez Kuzyna który poleciał za faule, co ciekawe wszystkie 6 w IV kwarcie.
"Nie ma po co zamykać, po meczu już jest" ????nie bylo opcji zamknac? ????
Kolego, tez zagralem wiec wiesz ????Poszedłem się umyć i ze względu na 12:3 się nie śpieszyłem. Wracam a tutaj meczowa dla Optic i koniec ????
Tak zamroziłem, że Siekiera byłby dumny.
ja juz sie nauczylem wszystko zamykac w csie jezeli mam 85% wygranej ???? ile to juz betow z 13:2 12:3 przegralem ???? bo 50zl robilo mi roznice"Nie ma po co zamykać, po meczu już jest" ????
2 minuty bez punktuPortland jakoś się zacięło, ale na szczęście TO i może się ogarną ????
Wystarczy dla Ciebie, że będą rzucać po 28 pkt w kwarcie każdej ????2 minuty bez punktu
wiem wiem, aczkolwiek w tej juz powini miec ponad 30 ????Wystarczy dla Ciebie, że będą rzucać po 28 pkt w kwarcie każdej ????
No to wszystko jasne. Niemniej, nie mam Ci tego za złe. Doceniam Twoje nadprzyrodzone umiejętności :grin:Kolego, tez zagralem wiec wiesz ????