>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Kurde, Paira momentami gra bardzo solidnie, aż kusi pograć po kursie ~@3,0.
Tylko pytanie, kto będzie większym czajnikiem:
-ja jak go pogram, a on przegra? czy on jak wygra, a ja nie obstawie ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Jeśli posiadasz szczęście równoważne z moim czyli postawisz = przegrasz, spiszesz mecze, ale nie postawisz = izi win to lepiej nie stawiaj ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Dobre pytanie ???? Jednak nie grałbym go ???? Tak samo jak Djokovica z Zimonjicem, im nie zależy na meczu. Zamknąłem już ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
jest ktoś oglądający PlusLigę na bieżąco?
Dzięki Polsatowi takie zjawisko jest chyba niemożliwe, bo wątpię aby znalazł się zagorzały fan, oglądający wszystkie mecze kolejki na streamach, a dwa w TV. Kilka sezonów temu meczów ligowych na antenie Polsatu Sport było naprawdę sporo, a teraz polecieli sobie z widzami w kulki

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Dzięki Polsatowi takie zjawisko jest chyba niemożliwe, bo wątpię aby znalazł się zagorzały fan, oglądający wszystkie mecze kolejki na streamach, a dwa w TV. Kilka sezonów temu meczów ligowych na antenie Polsatu Sport było naprawdę sporo, a teraz polecieli sobie z widzami w kulki
hehe true
ale pytanie dotyczy bardziej tego czy ta Częstochowa jest faktycznie taka słaba że dziś można 3-0 próbować czy lepiej sobie zostawić kasę na inne mecze

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Sparta Praga u21 DNB -&gt; 2.75

Do przerwy przegrywają 2:1 , jest szansa na łamaka. Żadne teorie spiskowe, ale młodziaki z Pragi sporo wygrywają po łamaku. W dodatku faworyci kursowi, lepsze miejsce w tabeli i wyniki. Kurs fajny, a jak będzie remis tylko to mamy chociaż zwrot.
3:2 ⛔ Nie dali rady.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
hehe true
ale pytanie dotyczy bardziej tego czy ta Częstochowa jest faktycznie taka słaba że dziś można 3-0 próbować czy lepiej sobie zostawić kasę na inne mecze
Nie obstawiaj nigdy 3:0 w siatkówce, serio. Choćby grała Brazylia z San Marino, takie coś to harakiri. Złe wejście w mecz lub wyjebka w którymś secie potrafi coś takie szybko zatopić, a zwłaszcza w naszej wyrównanej lidze

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Wystarczyło postraszyć rowerkiem i od razu coś ugrali :cool:
A Djokovic to powinien pomyśleć nad wyjściem samemu na drugiego seta- miałby większe szanse hahahah
Dokładnie :cool: Dziad gra gorzej niż Janowicz bez formy ????
Edit: Kusi grać na Paire, ale znając życie postawię i od razu się złamie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom