Jeśli posiadasz szczęście równoważne z moim czyli postawisz = przegrasz, spiszesz mecze, ale nie postawisz = izi win to lepiej nie stawiaj ????Kurde, Paira momentami gra bardzo solidnie, aż kusi pograć po kursie ~@3,0.
Tylko pytanie, kto będzie większym czajnikiem:
-ja jak go pogram, a on przegra? czy on jak wygra, a ja nie obstawie ????
Dobre pytanie ???? Jednak nie grałbym go ???? Tak samo jak Djokovica z Zimonjicem, im nie zależy na meczu. Zamknąłem już ????Kurde, Paira momentami gra bardzo solidnie, aż kusi pograć po kursie ~@3,0.
Tylko pytanie, kto będzie większym czajnikiem:
-ja jak go pogram, a on przegra? czy on jak wygra, a ja nie obstawie ????
Dzięki Polsatowi takie zjawisko jest chyba niemożliwe, bo wątpię aby znalazł się zagorzały fan, oglądający wszystkie mecze kolejki na streamach, a dwa w TV. Kilka sezonów temu meczów ligowych na antenie Polsatu Sport było naprawdę sporo, a teraz polecieli sobie z widzami w kulkijest ktoś oglądający PlusLigę na bieżąco?
Dostanie chyba na to szansę jeszcze w 1secieAdi mam ciut lepszą skuteczność
GSM ciekawe czy Zimonic połamie się trzeci raz z rzędu
Wcale się nie dziwię, że nikt z nim nie chce już grać :grin:Zijmonic sie połamie 4.50
hehe trueDzięki Polsatowi takie zjawisko jest chyba niemożliwe, bo wątpię aby znalazł się zagorzały fan, oglądający wszystkie mecze kolejki na streamach, a dwa w TV. Kilka sezonów temu meczów ligowych na antenie Polsatu Sport było naprawdę sporo, a teraz polecieli sobie z widzami w kulki
3:2 Nie dali rady.Sparta Praga u21 DNB -> 2.75
Do przerwy przegrywają 2:1 , jest szansa na łamaka. Żadne teorie spiskowe, ale młodziaki z Pragi sporo wygrywają po łamaku. W dodatku faworyci kursowi, lepsze miejsce w tabeli i wyniki. Kurs fajny, a jak będzie remis tylko to mamy chociaż zwrot.
Nie obstawiaj nigdy 3:0 w siatkówce, serio. Choćby grała Brazylia z San Marino, takie coś to harakiri. Złe wejście w mecz lub wyjebka w którymś secie potrafi coś takie szybko zatopić, a zwłaszcza w naszej wyrównanej lidzehehe true
ale pytanie dotyczy bardziej tego czy ta Częstochowa jest faktycznie taka słaba że dziś można 3-0 próbować czy lepiej sobie zostawić kasę na inne mecze
Wystarczyło postraszyć rowerkiem i od razu coś ugraliA jaki jest kurs że Matkowskie nie ugrają gema?
Dokładnie Dziad gra gorzej niż Janowicz bez formy ????Wystarczyło postraszyć rowerkiem i od razu coś ugrali
A Djokovic to powinien pomyśleć nad wyjściem samemu na drugiego seta- miałby większe szanse hahahah