>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Przybliż mi ten syndrom bo nie mam pojęcia o czym prawisz ????
Siekiera potrafiłby utopić Murraya z Przysiężnym, także sam się domyśl o czym mówię ???? ????
^ @up
Ty jesteś tak pewny Kontinenów, jak 3/4 forum było pewne Cabali, hehe.

Otrzymane punkty reputacji: +2
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nie ośmieszaj się, każdy Twój post to płacz i żale, ale usilnie próbujesz przekonać ludzi, że traktujesz to TYLKO jako &#39;zabawę&#39; a tak poza tym, to kogo to interesuje lul
Odsyłam do postu #2800 i on uświadomi Ci jak bardzo obchodzi mnie Twoje zdanie ;)

domel206 802

domel206

Użytkownik
Ktos tam pisal o benulaperze :d jak chcesz go postawic to poczekaj to kursow okolo 10 wtedy moze zacznie walczyc.
Spadna kursy do 1.1 a on i tak przegra :d
Poki co jest wkurwiony ze musi grac :d

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
no to już sam nie wiem , Sock wiele razy grał debla + singla w turniejach i dochodził jednocześnie daleko .

Dziś z debli to jestem pewny tylko debla Kontinen/Peers , że nie dadzą ciała
Też się zastanawiam nad nimi, ale nie grają na ogórów ???? To może sobie Matkowskiego odpuszczę jednak ???? Nie ma co grać na siłę

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ktos tam pisal o benulaperze :d jak chcesz go postawic to poczekaj to kursow okolo 10 wtedy moze zacznie walczyc.
Spadna kursy do 1.1 a on i tak przegra :d
Poki co jest wkurwiony ze musi grac :d
Oj nieeeeeee. To jest taki typ zawodnika, że jak ma wynik w plecy to on zrobi wszystko, aby z tego kortu zejść jak najszybciej. Będzie trzeba to zestrzeli gołębia z dachu zamiast trafić w kort

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Paire to sobie może podać rękę z Fogninim, Dolgopolovem z dawnych lat i Ungurem z Challengerów. Ten sam typ zawodników. Jak nie idzie, to spieszymy się, bo samolot czeka ????

everto 24,7K

everto

Użytkownik
Sparta Praga u21 DNB -&gt; 2.75

Do przerwy przegrywają 2:1 , jest szansa na łamaka. Żadne teorie spiskowe, ale młodziaki z Pragi sporo wygrywają po łamaku. W dodatku faworyci kursowi, lepsze miejsce w tabeli i wyniki. Kurs fajny, a jak będzie remis tylko to mamy chociaż zwrot.
nie mam składów moze u gospodarzy graja z 1 skladu w Priam u siebie słabo jak 1-4 Prażanie gorna czesc tabeli a przed meczem kurs na nich 1.45

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Paire to sobie może podać rękę z Fogninim, Dolgopolovem z dawnych lat i Ungurem z Challengerów. Ten sam typ zawodników. Jak nie idzie, to spieszymy się, bo samolot czeka ????
Ci zawodnicy powinni założyć własną sieć stacji benzynowych. Wiele tankowania po niskich kwotach ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom