>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
WAŻNE INFO: Real vs Barcelona w nogę 3 grudnia o godzinie 16:15. Nietypowa godzina i pewnie nietypowy mecz będzie
Akurat jadę z dziewczyną na weekend na rocznicę ???? Jak jej to teraz powiedziec że w jedno popołudnie obejrzymy meczyk^^
Teraz pytanie czy staruszek zrobi to po raz 4

D 192

delfi

Użytkownik
Jest już oficjalny skład Wisły na mecz i tak jak mówiłem obrona składa się z Pietrzaka, Sadloka, Urygi i Jovicia. Za Mączyńskiego gra jednak Brlek a nie Cywka ale każdy kto oglądał mecze Wisły wie jak gra chorwat. Dalej polecam stawiać na Zagłębie za 2.15 na całorocznym póki kurs jest warty gry.
I pozdro dla Wojaka, który pisał, że mój post na temat dzisiejszego składu Wisły jest bzdurą. Na przyszłość nie wypowiadaj się w kwestiach, których nie ogarniasz do końca.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Akurat jadę z dziewczyną na weekend na rocznicę ???? Jak jej to teraz powiedziec że w jedno popołudnie obejrzymy meczyk^^
Jeśli dziewczyna jest choć odrobinę fanką piłki nożnej to ułóż ją sobie porządną gadką.
- Kochanie, wiem, że zawsze chciałaś pojechać na mecz. I właśnie z tej okazji, zabieram Cię na nie byle jaki ale na Real vs Barca
Dziewczyna powinna być w szoku i spytać skąd masz bilety itd. To Ty jej odpowiedz, że to niespodzianka. Bądź poważny i postaraj się aby dziewczyna aż do dnia meczu nie dowiedziała się, że mecz obejrzy nie na stadionie a w telewizji na kanapie

R 118

revolt86

Użytkownik
Jest już oficjalny skład Wisły na mecz i tak jak mówiłem obrona składa się z Pietrzaka, Sadloka, Urygi i Jovicia. Za Mączyńskiego gra jednak Brlek a nie Cywka ale każdy kto oglądał mecze Wisły wie jak gra chorwat. Dalej polecam stawiać na Zagłębie za 2.15 na całorocznym póki kurs jest warty gry.
I pozdro dla Wojaka, który pisał, że mój post na temat dzisiejszego składu Wisły jest bzdurą. Na przyszłość nie wypowiadaj się w kwestiach, których nie ogarniasz do końca.
na 1.90 juz spadł :/

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
tak patrzę sobię w ofertę i na zaraz znalazłem PEWNIAKA, po bardzo przyzwoitym kursie 1,37 w całorocznym. A mianowicie Legia w kosza w Kołobrzegu. Wydaje mi się, że spokojnie ogarną zwycięstwo. Niby miejsce w tabeli blisko siebie, jednak 2 różne światy. Kotwa wraca po trudnej sytuacji finansowej i &quot;smierci&quot; basketu w Kołobrzegu. Póki co wg mnie to jeszcze nie ten stan co wojskowi. Kurs jest naprawdę przyzwoity mimo iż to spotkanie wyjazdowe dla CWKS.
a drugi bet to typ przeciwko Dąbrowski z Toronto 1,57. Młodziutka przeciwniczka póki co radzi sobie w ostatnim czasie wyśmienicie. O ile nie będzie tutaj przewały raczej tez powinno być spokojnie. Co prawda Dąbrowski wygrywała tutaj 2 lata temu ale mimo wszystko.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom