>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
tak patrzę sobię w ofertę i na zaraz znalazłem PEWNIAKA, po bardzo przyzwoitym kursie 1,37 w całorocznym. A mianowicie Legia w kosza w Kołobrzegu. Wydaje mi się, że spokojnie ogarną zwycięstwo. Niby miejsce w tabeli blisko siebie, jednak 2 różne światy. Kotwa wraca po trudnej sytuacji finansowej i &quot;smierci&quot; basketu w Kołobrzegu. Póki co wg mnie to jeszcze nie ten stan co wojskowi. Kurs jest naprawdę przyzwoity mimo iż to spotkanie wyjazdowe dla CWKS.
I aby mieć porządny zysk to za ile to postawić? 2 tysiące? Smieszne

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Biorąc pod uwagę, że Warszawa zaliczyła falstart i musi gonić Łańcut w tabeli (czekamy z utęsknieniem na mecz z Legią :cool: ) oraz to, że w stsie wisi kurs 1.2, to jednak warto znaleźć jakiś mecz i puścić to w dublu ;)

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
przecież Ty pisałeś, że grasz za kilka dych, więc o jakim &quot;porządnym zysku&quot; w twoim przypadku mówimy ????
lądujesz w ignorowanych bo masz ewidentnie problem ze swoją osobowością, czekaj jak to leciało ? &quot;mam jedną pierdolo*ą schizofrenie, zaburzenia emocjonalne....

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Jest już oficjalny skład Wisły na mecz i tak jak mówiłem obrona składa się z Pietrzaka, Sadloka, Urygi i Jovicia. Za Mączyńskiego gra jednak Brlek a nie Cywka ale każdy kto oglądał mecze Wisły wie jak gra chorwat. Dalej polecam stawiać na Zagłębie za 2.15 na całorocznym póki kurs jest warty gry.

I pozdro dla Wojaka, który pisał, że mój post na temat dzisiejszego składu Wisły jest bzdurą. Na przyszłość nie wypowiadaj się w kwestiach, których nie ogarniasz do końca.
Bzdur apropo typu, nie skladu. Sama ofensywa sa w stanie wygrac lub zremisowac z Zaglebiem

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
przecież Ty pisałeś, że grasz za kilka dych, więc o jakim &quot;porządnym zysku&quot; w twoim przypadku mówimy ????

lądujesz w ignorowanych bo masz ewidentnie problem ze swoją osobowością, czekaj jak to leciało ? &quot;mam jedną pierdolo*ą schizofrenie, zaburzenia emocjonalne....
Bo jesteś dla mnie po prostu koleś śmieszny. Piszesz do typka, żeby nie udawał polonisty, a sam piszesz błąd ortograficzny na poziomie dzieci z podstawówki, teraz proponujesz ludziom pewniaczka 1.30 kurs w dodatku jeszcze wyjazd (gdzie walenie handicapów na drużyny grające u siebie w takich przypadkach wchodzi najczęściej). Ludzie grający dla mnie kursy rzędu 1.10 - 1.50 to dla mnie Janusze i z nimi mogę jedynie się pokłócić. Codziennie obsługuję takich baranów u siebie w pracy tylko nie mogę im tego powiedzieć bo straciłbym robotę

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
A czego się spodziewałeś po patologicznych tenisistach? :cool:
Niczego innego, ale już teraz przechodzą sami siebie, do tego jeszcze sędziowie wywołują auty Lorenziemu, gdzie na challenge&#39;u widać, że piłka bardziej w korcie niż poza.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom