O ile Djoko/Zimonjic to jeszcze bym może postawił, tak na pachoła z Francji nigdy więcej żadnej kasyco myślicie o dublu ?
Paire + Djoko/Zimonjic ? ako = 2.33
Dinamo Moscow II - Torpedo Vladimir over 0,5 ft @ 1,53
co ty tutaj robisz jak stawiasz za dyszke ???? DDobrze, że ja bukmacherkę traktuję jako zabawę i gram za jakieś dyszki lub kilka dyszek, a nie hazard i wygrywanie za wszelką cenę bo dzięki temu popadłbym w deprechę i stałbym się bankrutem na takich odpałach jakie się dzieją u mnie od jakiegoś czasu. Kiedyś jak coś nie wchodziło to nie wchodziło od początku, a teraz wszystko na początku cacy (wygrana 1 seta w tenisie lub przewaga 20 pkt w kosza czy dwubramkowe prowadzenie w nogę) a potem moje typy dostają raka i w magiczny sposób przegrywają ????
Traktujesz jako zabawę, ale to właśnie Ty chyba tutaj najwięcej płaczesz :?Dobrze, że ja bukmacherkę traktuję jako zabawę i gram za jakieś dyszki lub kilka dyszek, a nie hazard i wygrywanie za wszelką cenę bo dzięki temu popadłbym w deprechę i stałbym się bankrutem na takich odpałach jakie się dzieją u mnie od jakiegoś czasu. Kiedyś jak coś nie wchodziło to nie wchodziło od początku, a teraz wszystko na początku cacy (wygrana 1 seta w tenisie lub przewaga 20 pkt w kosza czy dwubramkowe prowadzenie w nogę) a potem moje typy dostają raka i w magiczny sposób przegrywają ????
A to jest tutaj jakiś limit stawek?co ty tutaj robisz jak stawiasz za dyszke ???? D
Pograłeś Matkowskiego z Inglotem, bo nie wiem czy wchodzić? :grin:Dobrze, że ja bukmacherkę traktuję jako zabawę i gram za jakieś dyszki lub kilka dyszek, a nie hazard i wygrywanie za wszelką cenę bo dzięki temu popadłbym w deprechę i stałbym się bankrutem na takich odpałach jakie się dzieją u mnie od jakiegoś czasu. Kiedyś jak coś nie wchodziło to nie wchodziło od początku, a teraz wszystko na początku cacy (wygrana 1 seta w tenisie lub przewaga 20 pkt w kosza czy dwubramkowe prowadzenie w nogę) a potem moje typy dostają raka i w magiczny sposób przegrywają ????
Moskwa w końcu strzeliła, także 2/2Dinamo Moskwa II - Torpedo Vladimir 1 @2,30
Defensa y Justica - San Martin over 1,5 ht @2,75
Na Matkowskiego chcesz grac ? ????Pograłeś Matkowskiego z Inglotem, bo nie wiem czy wchodzić? :grin:
Sock wczoraj grał finał w Bazylei. Teraz gra z słabym partnerem deblowym, więc sądzę, że może odpuścić. Zresztą Inglot i Matkowski tylko debel, więc grać potrafią. Do tego Skarpeta jutro ma singla.Na Matkowskiego chcesz grac ? ????
Ja zdecydowanie idę w kierunku Socka :-|
A to forum dla ludzi z nałogiem? ????co ty tutaj robisz jak stawiasz za dyszke ???? D
Przybliż mi ten syndrom bo nie mam pojęcia o czym prawisz ????A to jest tutaj jakiś limit stawek?
Ja swoje typki gram max za dwójczana
A Ty Adi to masz chyba tak zwany syndrom Siekiery... :grin:
Nie ośmieszaj się, każdy Twój post to płacz i żale, ale usilnie próbujesz przekonać ludzi, że traktujesz to TYLKO jako 'zabawę' a tak poza tym, to kogo to interesuje lulDobrze, że ja bukmacherkę traktuję jako zabawę i gram za jakieś dyszki lub kilka dyszek, a nie hazard i wygrywanie za wszelką cenę bo dzięki temu popadłbym w deprechę i stałbym się bankrutem na takich odpałach jakie się dzieją u mnie od jakiegoś czasu. Kiedyś jak coś nie wchodziło to nie wchodziło od początku, a teraz wszystko na początku cacy (wygrana 1 seta w tenisie lub przewaga 20 pkt w kosza czy dwubramkowe prowadzenie w nogę) a potem moje typy dostają raka i w magiczny sposób przegrywają ????
Zawsze przeciwko grubasowi bym grał ????Pograłeś Matkowskiego z Inglotem, bo nie wiem czy wchodzić? :grin: