Styl Lorenziego może źle wpłynąć na mózg Paire'a bo jak Paolo będzie walił balony to typowy Benuła powali po trybunach ????Lubi to nie znaczy, nie będzie robił z siebie pajaca ???? Jest duża szansa, że wygra, ale Lorenzi to też nie jest jakiś leszcz.
Marchenko powyżej 11,5 wygranych gemów @1.9 bet365
Pięknie łatwo i przyjemnie ???? pograne?Defensa y Justica - San Martin over 1,5 ht @2,75
Zabrakło tylko 10 hahahahahahahahahahaha ???? ???? : D
Marchenko skończył się na Kill 'Em All :grin:Zabrakło tylko 10 hahahahahahahahahahaha ???? ???? : D
No offence ale Bagieta jak na siebie to biega dość dużoale ten Mathieu to eunuch, gość nie ma jaj. Ma kupę w majtkach, że w ogóle gra mecz, taki słaby Bagieta, nic nie biega i ma mecz pod kontrolą, bo 2 metrowy chłop ledwo przebija
I podwójny na 6:5 xDWiedziałem, kur... wiedziałem że 1:4 i 2 własne serwisy nie wystarczą. Deble to gorsze niż WTA
Cabale mój ulubiony debel zawsze robią dfa w najwazniejszym momencie ????I podwójny na 6:5 xD
patolaDlatego próbujemy Cabal/Farah @4,0 1/10
Przynajmniej masz kogo dodać do opisu :razz:Po prostu nie wierzę, że można tak grać w tenisa. Skoro im się nie chce grać to won pracować po fabrykach czy innych biedronkach. 8 miejsce w rankingu kuźwa...
IzziBagieta 2. set @1.60