nie miał 4-2 , po prostu była wymina przy stanie A-40 dla Seppiego i piłka Wlocha poleciała na linie a sedzia krzyknął "AUT" Seppi spr i piłka weszła , ale Sousa na spokojnie doszedł do tej piłki i była powtorka pkt a realizator chyba zaliczył piłke dla Seppiego i dlatego wskoczyło na 4-2 przez chwile.super zacząłem dzień, Haase - pograł 1 gem skreczował, w dupe....
Seppi over, miał 4-2 wracam jest 3-4 i serwis Sousy.. teraz przy 4-5 miał BP i bez przygotowania poleciał do siatki, dobry początek tygodnia..
mozna wiedziec skad info o oslabieniach?Zagłębie Lubin - Wisła Kraków 1 @ 2.15 całoroczny
Polecam już teraz, bo przed meczem kurs na Zagłębie na pewno spadnie. Wisła mocno osłabiona, bez Głowackiego, Guzmicsa, Sadloka, Mójty, Mączyńskiego. W obronie zagra Sadlok, Jovic, Uryga i Pietrzak więc będzie patologia, za Mączyńskiego będzie grał Cywka. Bardzo polecam granie na Zagłębie mimo, iż jestem kibicem Wisły
Jazda ze zdziadziałym Qureshim i mentalnym pusiakiem DimitrovemJazda z drewnianymi Cabalami
Sadloka jednocześnie nie ma i zagra w obronie?Zagłębie Lubin - Wisła Kraków 1 @ 2.15 całoroczny
Polecam już teraz, bo przed meczem kurs na Zagłębie na pewno spadnie. Wisła mocno osłabiona, bez Głowackiego, Guzmicsa, Sadloka, Mójty, Mączyńskiego. W obronie zagra Sadlok, Jovic, Uryga i Pietrzak więc będzie patologia, za Mączyńskiego będzie grał Cywka. Bardzo polecam granie na Zagłębie mimo, iż jestem kibicem Wisły
Cabale to nadają się na atp250 i challenger są przewidywalniJazda ze zdziadziałym Qureshim i mentalnym pusiakiem Dimitrovem
skąd te informacje ?Zagłębie Lubin - Wisła Kraków 1 @ 2.15 całoroczny
Dlatego próbujemy Cabal/Farah @4,0 1/10Nie stawiam tego, ale myślę, że we wszystkich 4 meczach deblowych w Paryżu będą 3 sety bo ostatnio to jakaś plaga, a zwłaszcza łamak typu wygrana 1 seta, a potem 2 w piczkę ????