Nie zdążyłem złapać aż tak dobrego kursu bo przy wyniku 0:0 40:15 szybko odpaliłem przeglądarkę, ale jak już wszedłem to było po 40 i kurs 3.25 więc tylko taki, ale jak wejdzie to nie będę miał pretensji ????Dlatego próbujemy Cabal/Farah @4,0 1/10
Miał racje o tych absencjachNie sluchajcie bzdur o Wisle.
Sousa2-0
Zaczynamy pieknie
Grają z parą łamaków, Dimitrov robi to kilka razy w sezonie, jak nie kilkanaście a Qureshi złamał w poprzednim tygodniu jak grał z Gonzalezem przeciwko Johnsonowi i Petschnerowi, gdy kończyli mi kupon ????Nie wiem jak Cabale aspirujący do TOP 8 na wyjazd do Londynu nie mają motywacji grać ze sklejką turniejową.
Ale poczekajmy i zobaczymy do końca.
SzybkoPribram U21 - Sparta Praga U21 over 0,5 ht @1,66
Tego pajaca przecież się nie gra, tym bardziej w tym sezonie ????Na dzisiaj perelka to Paire. 5j
Wiadomo, Paire jest nie do grania, ale akurat w hali Bercy w Paryżu może dojść daleko. Gdzie jak gdzie ale tutaj zagorzali fani mogą coś na niego stawiać bo lubi tu graćTego pajaca przecież się nie gra, tym bardziej w tym sezonie ????
Lubi to nie znaczy, nie będzie robił z siebie pajaca ???? Jest duża szansa, że wygra, ale Lorenzi to też nie jest jakiś leszcz.Wiadomo, Paire jest nie do grania, ale akurat w hali Bercy w Paryżu może dojść daleko. Gdzie jak gdzie ale tutaj zagorzali fani mogą coś na niego stawiać bo lubi tu grać