Valdivia - Leonas over 160.5 kosz salvador
365
w Lobos powinna byc masakra punktowa a kolejnym meczu Catolica powinna dostac z 20oma
Tampa - NY - trzeba uderzyć over w 2 tercji !
poszła reputa, dzisiaj z CS już nic nie ma? ????szybki oklep
i ta runda na minus ale znacznie mniej zagrana
Zawsze dobre bety tu dajesz, a ja dzisiaj wziąłem pierwszy raz od Ciebie i to się nazywa pechHurricanes co prawda późno grają empty net ale myślę że tam coś wpadnie
nie ma, jak sie dobrze oreintuje to 5 listopada jest jakis lanposzła reputa, dzisiaj z CS już nic nie ma? ????
pisałe, Canes to nie jest dobra paka na grę na empty net ! wiadomo tak jest dużo przypadku, ale pewne przesłanki zawsze są.Zawsze dobre bety tu dajesz, a ja dzisiaj wziąłem pierwszy raz od Ciebie i to się nazywa pech
Taka mała tradycja, ale ja dzisiaj już pasuje bo nawet ten mecz Islandersów z działu słabo wyglada obecnie.Tampa - NY - trzeba uderzyć over w 2 tercji !
o tym mowieEleague w USA. VP w grupie z NiP, Echo Fox i G2.
Raanta to był chyba najlepszym zmiennikiem zeszłego sezonu, a jeśli nie to jednym z topu ! Panowie słabo za mnie trzymaliście kciuki ! Miałem takie ***** pytania na egzaminie adwokackim ze spassowałem ???? musicie to nadrobić 24 i 25 listopada a wtedy wrócę z typami ostro z NHL ! Mam opcję prowadzenia jakiś blogów, stron itd ale zdecydowanie wolę forumka, ale muszę zdać w końcu te chore egzaminy !Taka mała tradycja, ale ja dzisiaj już pasuje bo nawet ten mecz Islandersów z działu słabo wyglada obecnie.
Niby Raanta w bramce ale te Błyskawice coś mi nie leżą ostatnio .
Powodzenia
???? Fuerza Regia v Soles (4. kwarta) Powyżej 40.5 @ 1,83
nie powinno jeżeli to jednorazowa wypłata.heh, kolega mi napisał że chce sobie przelać z bet365 3tys na konto, i pyta czy nie bedzie przypału, bo "nie ma skirilla" ???? jak myślicie?
???? Club Atletico Talleres - Kobiety v Obras Basket - Kobiety (4. kwarta) Powyżej 32.5 @ 1,83
Odradzamheh, kolega mi napisał że chce sobie przelać z bet365 3tys na konto, i pyta czy nie bedzie przypału, bo "nie ma skirilla" ???? jak myślicie?
Przegrać wszystko = 1 dzień moralnego kacaheh, kolega mi napisał że chce sobie przelać z bet365 3tys na konto, i pyta czy nie bedzie przypału, bo "nie ma skirilla" ???? jak myślicie?