>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Hurricanes co prawda późno grają empty net ale myślę że tam coś wpadnie
Zawsze dobre bety tu dajesz, a ja dzisiaj wziąłem pierwszy raz od Ciebie i ⛔ to się nazywa pech

Ale mam czutkę dzisiaj na Dallas. Znowu mecz Mavericks - Rockets. Ostatnio poszła masówa na Dallas, rozczarowali bardzo i wszyscy utopili. Dzisiaj kursy 2.65, grają na wyjeździe i nikt się nie spodziewa, że wygrają. Wbrew logice chyba jakieś drobne na nich postawię.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Zawsze dobre bety tu dajesz, a ja dzisiaj wziąłem pierwszy raz od Ciebie i ⛔ to się nazywa pech
pisałe, Canes to nie jest dobra paka na grę na empty net ! wiadomo tak jest dużo przypadku, ale pewne przesłanki zawsze są.
Ja generalnie wróciłem do gry za firankę i dzisiaj na US Sports prawie 2k, a od wczoraj na innych dyscyplinach ponad k wpadło.

Obserwujcie Tampe - oby dzisiaj nie strzelili 3 bramek, to od przyszłego meczu będzie streak 3x3 ;) Pozdro !! i $$$ ! ✅

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Tampa - NY - trzeba uderzyć over w 2 tercji ! ;)
Taka mała tradycja, ale ja dzisiaj już pasuje bo nawet ten mecz Islandersów z działu słabo wyglada obecnie.

Niby Raanta w bramce ale te Błyskawice coś mi nie leżą ostatnio .

Powodzenia

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Taka mała tradycja, ale ja dzisiaj już pasuje bo nawet ten mecz Islandersów z działu słabo wyglada obecnie.

Niby Raanta w bramce ale te Błyskawice coś mi nie leżą ostatnio .

Powodzenia
Raanta to był chyba najlepszym zmiennikiem zeszłego sezonu, a jeśli nie to jednym z topu ! Panowie słabo za mnie trzymaliście kciuki ! Miałem takie ***** pytania na egzaminie adwokackim ze spassowałem ???? musicie to nadrobić 24 i 25 listopada a wtedy wrócę z typami ostro z NHL ! Mam opcję prowadzenia jakiś blogów, stron itd ale zdecydowanie wolę forumka, ale muszę zdać w końcu te chore egzaminy !

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
heh, kolega mi napisał że chce sobie przelać z bet365 3tys na konto, i pyta czy nie bedzie przypału, bo &quot;nie ma skirilla&quot; ???? jak myślicie?

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
heh, kolega mi napisał że chce sobie przelać z bet365 3tys na konto, i pyta czy nie bedzie przypału, bo &quot;nie ma skirilla&quot; ???? jak myślicie?
Odradzam ;)
Przeprowadziłem 6 spraw sądowych a 2 udało się zakończyć na etapie postępowania przygotowawczego. Prosty sposób - założy skrilla, wpłaci skrillem, zrobi obrót i hajs poleci na skrilla i po problemie ;) u mnie tak było rok temu jak w 2 tygodnie na live na plażówce wygrałem prawie 50k ale wszystko wypłacone i się jeździ A6 w kombi ^^

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Przegrać wszystko = 1 dzień moralnego kaca
Wypłacić wszystko = 5 lat myślenia, czy aby na pewno nikt tego nie zauważy

Niech wybiera :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom