>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Takie jednorazowe wypłaty nie są nigdzie zgłaszane. Ale i tak lepiej założyć skrilla.
Panowie podstawowa kwestia.... przelewy może i nie są zgłaszane, ale kto wie w jakim kierunku pójdzie nasza ustawa i za jaki okres się wezmą za nas. Zwróćcie uwagę, że art. 107 kksu się zmienił w ostatnim czasie, więc mimo błędów w tej ustawie - które łatwo wykorzystać - to nie wiadomo i nie ma co kozaczyć i trzeba ryzyko ograniczyć do minimum.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Odradzam ;)
Przeprowadziłem 6 spraw sądowych a 2 udało się zakończyć na etapie postępowania przygotowawczego. Prosty sposób - założy skrilla, wpłaci skrillem, zrobi obrót i hajs poleci na skrilla i po problemie ;) u mnie tak było rok temu jak w 2 tygodnie na live na plażówce wygrałem prawie 50k ale wszystko wypłacone i się jeździ A6 w kombi ^^

mowicie tutaj tylko o bet365 czy masz na mysli wszystkie zagraniczne ?

piotrekks 198

piotrekks

Użytkownik
???? Pedro Echague v Racing Club de Avellaneda (3. kwarta) Poniżej 35.5 @ 1,83

???? Club Atletico River Plate v Huracan de San Justo (3. kwarta) Poniżej 35.5 @ 1,83

pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Panowie polecam zagrać Barcelone SC, kurs mały bo @1,55 Unibet , ale gdyby nie bramkarz gości, to Barcelona prowadziłaby już 3:0, a do tego Barca strzela większość goli w drugiej połowie, a Delfin traci najwięcej ????
✅✅ 3:0 ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
mowicie tutaj tylko o bet365 czy masz na mysli wszystkie zagraniczne ?
wiadomo że tylko BaH - nie bezpośrednio - ale jednak wyskoczył z danymi, to jednak nie wiadomo co los przyniesie (ryzyko OBSTAWIAM ???? - na max 1%) to jednak nie ma co ryzykować i trzeba mieć skrilla itd. Powiem Wam tylko tyle, że w początkowych sprawach przeciwko UC było łatwo, bo nie ogarniali tematu kompletnie i od razu jechałem sprawę z łatwością na uniewinnienie, to po pewnym czasie - i powiem to wprost - PO PISANIU ZA DUŻO MOŻE I NA TYM FORUM - organy też były przygotowane !! Mam kilka mega pomysłów na taką obronę ale trzeba się natyrać i nakombinować. Za swój największy sukces mogę uznać uniewinnienie żołnierza - Tomek pewnie przeczyta wpis ???? - który wygrać w 2010 albo 2011 roku 45 koła na czysto (w przelewach) a mimo tego udało się go uniewinninić, mimo tego, że celnik był mega przygotowany - wypłata z Baha oznacza wypłatę z wygranej, ale i to udało się obalić ;)

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Dobrze, Westbrook na prostej drodze do triple-double.

e: to już chyba ten moment, że można to napisać, że jedyna szansa na overy w Phoenix to dogrywka

piotrekks 198

piotrekks

Użytkownik
Ostatnie na dzisiaj, grane jako single i ako za mniejszą stawkę.
???? Belgrano San Nicolas v Club Sportivo Escobar (3. kwarta) Powyżej 37.5 @ 1,83
???? Villa Mitre de Bahía Blanca v Argentino de Pergamino (2. kwarta) Poniżej 37.5 @ 1,83

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom