>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Caps 60&#39; 2.15 ;)
Polecam mocno
ja za kafla wchodzę !
samych $$$ !!
dokładnie za 891 po 2.21 na pinnacke, 120 na uni za 2.15 !
Pozdro !

Otrzymane punkty reputacji: +1
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Pograłem w każdym meczy NBA undery i widze że dzisiaj będzie spory plus
Po czym wnioskujesz ? Póki co będzie 3:1 na korzyść undera ale spokojnie w 3 ostatnich spotkaniach może pójść w stronę overa. Bo tam jeszcze nic nie wiadomo. Równie dobrze może się skończyć 3-4 a równie dobrze 6:1.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Mógłbyś dokładniej napisać jaki sport i zespół?
Caps - NHL Washington Capitals ! Ciebie kojarzę od dawna z forum, więc powinieneś kojarzyć, które sporty o tej godzinie i przede wszystkim, które kończą się w 60&#39; ! oczywiście bez ataku ! Pozdro !

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Caps - NHL Washington Capitals ! Ciebie kojarzę od dawna z forum, więc powinieneś kojarzyć, które sporty o tej godzinie i przede wszystkim, które kończą się w 60&#39; ! oczywiście bez ataku ! Pozdro !
Domyśliłem sie że to hokej, tylko myślałem że już grają i coś mi nie pasowało bo na live nie było nic podobnego do Caps ????

piotrekks 198

piotrekks

Użytkownik
Ostatnie na dzisiaj, grane jako single i ako za mniejszą stawkę.

???? Belgrano San Nicolas v Club Sportivo Escobar (3. kwarta) Powyżej 37.5 @ 1,83 ✅
???? Villa Mitre de Bahía Blanca v Argentino de Pergamino (2. kwarta) Poniżej 37.5 @ 1,83 ⛔
Tymczasem wchodzę też w to Caps i żegnam. ???? )

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
kończę dzień konia :]
23x na ✅
5x ⛔
3x kupony w grze
kursy około @2 głównie single
ogółem stawkujac płasko bez większego ryzyka 5% całego budżetu na koncie pomnożylem je dzisiaj 3x
nawiązując do grania all in =&gt; nie warto, cierpliwości ;)
pozdro &amp; GL!!!

Otrzymane punkty reputacji: +7
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
LAL dochodzi, dochodzi i dostaje run 10-0 bądź coś podobnego. Niestety dostali taki w złym momencie. Młoda ekipa trzeba im wybaczać takie rzeczy. Najważniejsze by Memphis ogarnęło ;) dobranoc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom