Skoro taka gra jest skuteczniejsza i większość zespołów do tego dąży to na cholerę mają grać inaczej ? To ma być skuteczne i dawać wygrane.Przeciwnicy tych gwiazdeczkowych zespołów widać jak bawią się grą mimo braku wielkich indywidualności, a tamci to tylko piłka na skrzydło i albo trafi albo nie trafi, wielkie mi zespoły. Trafi 1 na 5 i tak wygląda gra
Bez sensu moim zdaniem, nie gra się "na górce", jeszcze pare minut temu można było brać over 216-218, a teraz linia skoczyła pod wpływem 2 ostatnich overowych minut.Warriors vs Suns B365
Warriors - 6.5 @ 1.90
Over 225.5 @ 1.90
Igła. Piniondze
Popieram. Lepiej poczekać na początek 2 połowy i liczyć, że nie trafią np 2 rzutów i już masz kilka punktów niżej a tak masz chyba najwyższą linię od początku spotkania i w nią wchodzisz.Bez sensu moim zdaniem, nie gra się "na górce", jeszcze pare minut temu można było brać over 216-218, a teraz linia skoczyła pod wpływem 2 ostatnich overowych minut.
I właśnie tu się pojawia granica między kibicem, a widzem. Ja jako widz nie cierpię oglądać takiej gry jaką prezentują te zespoły tak jak w nogę Atletico czy Barcelona. Mogą sobie wygrywać 81 na 81 ale sympatii nie zdobędą. Poza tym niech wrócą już do rytmu bo myślami są nadal na wakacjach i taki zespół jak Suns przy podtrzymaniu skuteczności z 1 kwarty wygra te spotkanieSkoro taka gra jest skuteczniejsza i większość zespołów do tego dąży to na cholerę mają grać inaczej ? To ma być skuteczne i dawać wygrane.
moim zdaniem tak zostanie ja tam miałem over 4.5 60' i Isles OT w dublu za kafla i na dobrej drodze ????Hurricanes - Flyers over 7.5 @ 1.83 bet365
Zaraz to zamkna
do pustej bedzie ? ???? za stowke puscilem jak nie bd wyslesz mi flaszke :dHurricanes - Flyers over 7.5 @ 1.83 bet365
Zaraz to zamkna
O dziwo z tego co mi wiadomo oglądalność NBA rośnie z roku na rok. Liczb nie pamiętam ale raczej nie masz racji.I właśnie tu się pojawia granica między kibicem, a widzem. Ja jako widz nie cierpię oglądać takiej gry jaką prezentują te zespoły tak jak w nogę Atletico czy Barcelona. Mogą sobie wygrywać 81 na 81 ale sympatii nie zdobędą. Poza tym niech wrócą już do rytmu bo myślami są nadal na wakacjach i taki zespół jak Suns przy podtrzymaniu skuteczności z 1 kwarty wygra te spotkanie
Hurricanes co prawda późno grają empty net ale myślę że tam coś wpadniemoim zdaniem tak zostanie ja tam miałem over 4.5 60' i Isles OT w dublu za kafla i na dobrej drodze ????
P.S. uwaliłem egzamin adwokacki i jestem taki wściekły od piątku ???? , albo pójdę na maxa w hazard bo mam z tego dobrą kasę albo muszę się wyłączyć z forum ????
nie będziedo pustej bedzie ? ???? za stowke puscilem jak nie bd wyslesz mi flaszke :d
szybki oklepA co jezeli tak by faworyci nie wygrali? mecz nie uklada sie po ich mysli, zaczynaja sie nerwy wszyscy na trybunach oczekuja ich zwyciestwa.
ja biore C9 win @2,2
grubo
i za mniej
c9 win 1 runda @2.0