>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Przeciwnicy tych gwiazdeczkowych zespołów widać jak bawią się grą mimo braku wielkich indywidualności, a tamci to tylko piłka na skrzydło i albo trafi albo nie trafi, wielkie mi zespoły. Trafi 1 na 5 i tak wygląda gra

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Przeciwnicy tych gwiazdeczkowych zespołów widać jak bawią się grą mimo braku wielkich indywidualności, a tamci to tylko piłka na skrzydło i albo trafi albo nie trafi, wielkie mi zespoły. Trafi 1 na 5 i tak wygląda gra
Skoro taka gra jest skuteczniejsza i większość zespołów do tego dąży to na cholerę mają grać inaczej ? To ma być skuteczne i dawać wygrane.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Warriors vs Suns B365
Warriors - 6.5 @ 1.90
Over 225.5 @ 1.90

Igła. Piniondze
Bez sensu moim zdaniem, nie gra się &quot;na górce&quot;, jeszcze pare minut temu można było brać over 216-218, a teraz linia skoczyła pod wpływem 2 ostatnich overowych minut.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Bez sensu moim zdaniem, nie gra się &quot;na górce&quot;, jeszcze pare minut temu można było brać over 216-218, a teraz linia skoczyła pod wpływem 2 ostatnich overowych minut.
Popieram. Lepiej poczekać na początek 2 połowy i liczyć, że nie trafią np 2 rzutów i już masz kilka punktów niżej a tak masz chyba najwyższą linię od początku spotkania i w nią wchodzisz.

Taka rada na przyszłość.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Skoro taka gra jest skuteczniejsza i większość zespołów do tego dąży to na cholerę mają grać inaczej ? To ma być skuteczne i dawać wygrane.
I właśnie tu się pojawia granica między kibicem, a widzem. Ja jako widz nie cierpię oglądać takiej gry jaką prezentują te zespoły tak jak w nogę Atletico czy Barcelona. Mogą sobie wygrywać 81 na 81 ale sympatii nie zdobędą. Poza tym niech wrócą już do rytmu bo myślami są nadal na wakacjach i taki zespół jak Suns przy podtrzymaniu skuteczności z 1 kwarty wygra te spotkanie

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Hurricanes - Flyers over 7.5 @ 1.83 bet365
Zaraz to zamkna
moim zdaniem tak zostanie :p ja tam miałem over 4.5 60&#39; i Isles OT w dublu za kafla i na dobrej drodze ????
P.S. uwaliłem egzamin adwokacki i jestem taki wściekły od piątku ???? , albo pójdę na maxa w hazard bo mam z tego dobrą kasę albo muszę się wyłączyć z forum ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
I właśnie tu się pojawia granica między kibicem, a widzem. Ja jako widz nie cierpię oglądać takiej gry jaką prezentują te zespoły tak jak w nogę Atletico czy Barcelona. Mogą sobie wygrywać 81 na 81 ale sympatii nie zdobędą. Poza tym niech wrócą już do rytmu bo myślami są nadal na wakacjach i taki zespół jak Suns przy podtrzymaniu skuteczności z 1 kwarty wygra te spotkanie
O dziwo z tego co mi wiadomo oglądalność NBA rośnie z roku na rok. Liczb nie pamiętam ale raczej nie masz racji.

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
moim zdaniem tak zostanie :p ja tam miałem over 4.5 60&#39; i Isles OT w dublu za kafla i na dobrej drodze ????

P.S. uwaliłem egzamin adwokacki i jestem taki wściekły od piątku ???? , albo pójdę na maxa w hazard bo mam z tego dobrą kasę albo muszę się wyłączyć z forum ????
Hurricanes co prawda późno grają empty net ale myślę że tam coś wpadnie

master. 1K

master.

Użytkownik
No już za późno bo pograne ????
Stawka w obu przypadkach i tak zaniżona maksymalnie bo NBA gram tylko rekreacyjnie na live. Jakby nie patrzeć to linia i tak niższa niż pre (226.5) ????
Myśle, że Warriors sie ogarną i zaczną kanonade a Suns też swoje dołożą. Zobaczymy ????

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
A co jezeli tak by faworyci nie wygrali? mecz nie uklada sie po ich mysli, zaczynaja sie nerwy wszyscy na trybunach oczekuja ich zwyciestwa.
ja biore C9 win @2,2
grubo
i za mniej
c9 win 1 runda @2.0
szybki oklep ✅✅✅
i ta runda na minus ale znacznie mniej zagrana

Otrzymane punkty reputacji: +21
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom