>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
oczywiscie ze mam aczkolwiek trzeba tez zachowac zdrowy rozsadek
eeee Panie. kto nie postawił chociaż raz w życiu all in i przegrał niechaj pierwszy kamień rzuci :p chodzi mi o takie all in, że potem trzeba było dochodzić do siebie trochę ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
minglee 312

minglee

Użytkownik
eeee Panie. kto nie postawił chociaż raz w życiu all in i przegrał niechaj pierwszy kamień rzuci :p chodzi mi o takie all in, że potem trzeba było dochodzić do siebie trochę ????
tzw bet na otarcie łez? :grin:
btw widzicie jakieś szanse na comeback SK ? ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Czemu te czarnuchy to są takimi bezmózgami, żeby rzucać 15 minutach wszystko na mega skuteczności, a nagle na 5 minut przed końcem kwarty prowadząc mecz 15 czy 16 pkt, stracić pod rząd 10 i nie rzucać kompletnie nic?! San Antonio tym razem. Miałem pograny under 39,5 punktu Heat w 1 połowie i wchodziło jak w masło do czasu kiedy zostało 5 minut i Spurs traciło z 6 razy piłkę pod rząd a tamci rzucali...

domel206 802

domel206

Użytkownik
eeee Panie. kto nie postawił chociaż raz w życiu all in i przegrał niechaj pierwszy kamień rzuci :p chodzi mi o takie all in, że potem trzeba było dochodzić do siebie trochę

to zobacz co ja dzis zrobilem ????
i zobacz sobie przebieg meczu
ja to zagralem przy 1:1

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
te GSW gra jak na treningu, tyle ciulowych podań, że masakara ;d
podań jak podań, oni grają tak lekceważąco, że to po prostu aż się ciężko ogląda. Póki nie będą mieli normalnego rywala, a bardziej póki nie będzie PO to będzie ciężko o jakieś zaangażowanie

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
podań jak podań, oni grają tak lekceważąco, że to po prostu aż się ciężko ogląda. Póki nie będą mieli normalnego rywala, a bardziej póki nie będzie PO to będzie ciężko o jakieś zaangażowanie
mieli w 1 meczu i dostali srogi wpieeerdol :]

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Cloud9 mi Dzisiaj tak dało zarobić jak mi nie daje zarobić mój zakład pracy przez tydzień. Muszę przemyśleć swoje życie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom