matiee
Użytkownik
eeee Panie. kto nie postawił chociaż raz w życiu all in i przegrał niechaj pierwszy kamień rzucioczywiscie ze mam aczkolwiek trzeba tez zachowac zdrowy rozsadek
eeee Panie. kto nie postawił chociaż raz w życiu all in i przegrał niechaj pierwszy kamień rzucioczywiscie ze mam aczkolwiek trzeba tez zachowac zdrowy rozsadek
tzw bet na otarcie łez? :grin:eeee Panie. kto nie postawił chociaż raz w życiu all in i przegrał niechaj pierwszy kamień rzucichodzi mi o takie all in, że potem trzeba było dochodzić do siebie trochę ????
nie wroca tak jak pisalem c9 to bierzetzw bet na otarcie łez? :grin:
btw widzicie jakieś szanse na comeback SK ? ????
eeee Panie. kto nie postawił chociaż raz w życiu all in i przegrał niechaj pierwszy kamień rzucichodzi mi o takie all in, że potem trzeba było dochodzić do siebie trochę
ja to zagralem przy 1:1
podań jak podań, oni grają tak lekceważąco, że to po prostu aż się ciężko ogląda. Póki nie będą mieli normalnego rywala, a bardziej póki nie będzie PO to będzie ciężko o jakieś zaangażowaniete GSW gra jak na treningu, tyle ciulowych podań, że masakara ;d
mieli w 1 meczu i dostali srogi wpieeerdol :]podań jak podań, oni grają tak lekceważąco, że to po prostu aż się ciężko ogląda. Póki nie będą mieli normalnego rywala, a bardziej póki nie będzie PO to będzie ciężko o jakieś zaangażowanie
???? GS Warrios v PHX Suns under 109.5 (1. połowa) @ 1,86
Tak to mialem na myślimowisz o tym co nawet do kosza nie dorzucil nie atakowany? ????
???? Osorno v Tinguiririca Powyżej 37.5 (3. kwarta) @ 1,83
A daj Pan spokój. ????Ktoś pograł under 109 w 1 połowie może się lekko wkurzyć ????
????Cloud9 mi Dzisiaj tak dało zarobić jak mi nie daje zarobić mój zakład pracy przez tydzień. Muszę przemyśleć swoje życie.