>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Jest gdzieś tutaj ten gościu, co wstawiał screena taśmy z ostatnim meczem i prosił o radę? Lechia mu kupon zamykała na gruby hajs i mógł zamknąć rownież za gruby hajs. Mam nadzieje, ze zrobiłeś tak jak Ci radziłem i zamknąłeś (pisałem, ze Lechia tego nie wygra).

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ok mamy mapy w sumie bez zaskoczenia overpass i mirage.

SK na overpass czuje się znakomicie. Niby było napisane, że zaczynają od terro ale wydaje mi się, że to był błąd bo zawsze zaczynali od CT i niszczyli rywali na tym turnieju. Zniszczyli Faze, z którymi Cloud9 na tej mapie przegrało na tym turnieju.

A jednak nie błąd. Cloud zaczyna od CT. Dziwne bo SK zawsze zaczynało od strony CT a to chyba oni wybierali stronę na swojej mapie.

Ale i tak SK -4,5 1,847 1st map ⛔

Na drugiej mapie Cloud zaczyna na CT gdzie roznieśli myszki. Dlatego +3,5 po 1,826 ✅ i 2,42 na win ✅ wygląda smacznie. SK w Moskwie na tej mapie dwie porażki. I też ostatnio nie grają na niej rewelacyjnie.
rozliczenie. Na dust chyba odpuszczę stawianie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
A co jezeli tak by faworyci nie wygrali? mecz nie uklada sie po ich mysli, zaczynaja sie nerwy wszyscy na trybunach oczekuja ich zwyciestwa.
ja biore C9 win @2,2
grubo
i za mniej
c9 win 1 runda @2.0

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
na siatce brazylijskiej walek sesi dostanie w trombe 3-1 a nawet nie daja zamknac zzakladu
dali polapac po 3.0 hehe i nikt nie moze zamknac
poszedlem all w sesi i nawet nie mam jak skontrowac bo wszystko pomrozone , dramat

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
na siatce brazylijskiej walek sesi dostanie w trombe 3-1 a nawet nie daja zamknac zzakladu

dali polapac po 3.0 hehe i nikt nie moze zamknac

poszedlem all w sesi i nawet nie mam jak skontrowac bo wszystko pomrozone , dramat
kto normalny gra za wszystko? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom