rogerfede93
Użytkownik
4 , na własne życzenieNa 20:45 kolejny bet z Włoch:
https://forum.bukmacherskie.com/f11/lega-a-wlochy-2016-2017-a-138752.html#post6167325
Mecz na Raisportsat
4 , na własne życzenieNa 20:45 kolejny bet z Włoch:
https://forum.bukmacherskie.com/f11/lega-a-wlochy-2016-2017-a-138752.html#post6167325
Mecz na Raisportsat
Ja próbuje 7 gol Las Palmas @2.10 bet365 , 11 na 10 teoretycznie to oni powinni strzelić decydującą bramke
dla mnie zaskoczeniem było czemu C9 wybrało tą mapę. Fawela wymiata na Mirage.Jak SK wygra mirage to bedzie dla mnie najwieksze zaskoczenie na tym turnieju
Mam zagrane over 2,5 mapy i się cykam. Boje się, że Cloud9 mogą być sparaliżowani trochę, nie odjądą odpowiednio po stronie CT i potem po stronie Terro nie ugrają.Jak SK wygra mirage to bedzie dla mnie najwieksze zaskoczenie na tym turnieju
C9 zaczyna po ct?Mam zagrane over 2,5 mapy i się cykam. Boje się, że Cloud9 mogą być sparaliżowani trochę, nie odjądą odpowiednio po stronie CT i potem po stronie Terro nie ugrają.
W TT.C9 zaczyna po ct?
Mnie też to zdziwiło, ale ktoś tu takie info podawał.C9 zaczyna po ct?
Tak. tak było napisane kiedy wybierali mapy. też mnie to zdziwiło trochę, że obie mapy niby od strony ct.C9 zaczyna po ct?
c9 zaczynalo na overpassie w ct wiec teraz musza w tt, po polowce mozna bedzie lapac fajne kursy jak Sk nie zjebie, a C9 broni sie niesamowicieMnie też to zdziwiło, ale ktoś tu takie info podawał.
podobno tak wcale nie jest. Drużyn a nie wybierająca mapy wybiera stronę. Więc SK mogło wybrać tt co by było głupie. Może był błąd na grafice.c9 zaczynalo na overpassie w ct wiec teraz musza w tt, po polowce mozna bedzie lapac fajne kursy jak Sk nie zjebie, a C9 broni sie niesamowicie
Kto wybierał mapy w meczu Myszek z C9?podobno tak wcale nie jest. Drużyn a nie wybierająca mapy wybiera stronę. Więc SK mogło wybrać tt co by było głupie. Może był błąd na grafice.
Nie rozumiem pytania.Kto wybierał mapy w meczu Myszek z C9?
Zresztą, tak czy inaczej zaraz się przekonamy jak to jest. Wydaje mi się, że C9 zaczyna w TT.