>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
jozzy22 709,4K

jozzy22

Użytkownik
na siatce brazylijskiej walek sesi dostanie w trombe 3-1 a nawet nie daja zamknac zzakladu

dali polapac po 3.0 hehe i nikt nie moze zamknac

poszedlem all w sesi i nawet nie mam jak skontrowac bo wszystko pomrozone , dramat
Poprostu sie połapali,że poebały im sie kursy.
Nie ogarnęli stanu faktycznego w obu ekipach

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Santa Tecla z kosza trzeba łapać na 3 Q handicap bo widać że tam jest konkretny rozpierdziel , wygrywaja 1 i 2 Q różnicą 15pkt+ a handicap był na poziomie -2.5 pkt / kwarte

Real Sociedad race to 9 corners @1.9 bet365

ehh pierw grać później pisać na forumku :;/: teraz już tylko 1.4
tutaj też już ✅

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Oczy bolą od gry Warriorsów. Je.... gwiazdeczki, myślą że mają przed sobą łosiów co piłki zabrać nie potrafią. Rzuty z półdystansu to kpina, ale sukcesem jest w ogóle dla nich dojście do sytuacji rzutowej bo tracą wszystko przy swoich podaniach. Z taką grą to walka z Sixersami i Netsami, a nie Cavs i Spurs ????

pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Panowie polecam zagrać Barcelone SC, kurs mały bo @1,55 Unibet , ale gdyby nie bramkarz gości, to Barcelona prowadziłaby już 3:0, a do tego Barca strzela większość goli w drugiej połowie, a Delfin traci najwięcej ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
ile polapales bo over do ht stoi na 166,5

niech te goldeny ruszaja dupe po moje -4,5
Bywa.
Miałem sobie dzis tasme na overy,under po pieknym kursie 12 i Cska mi zaj....przez dogrywke,reszta weszła,sie mozna zdenerwowac.
Co do ruskôw, to dają bardzo duze handicapy, ktore wchodzą, nie chce im sie,bo łapią straszne przestoje.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ale tragiczne wybory w ofensywie GSW. Wygląda jakby dzisiaj grało tam kilka skłóconych panienek. Grają na poziomie jakiegoś LAL w tej połowce.
I w ogóle kto rzuca. Mają takich scorerów a piłkę dostają ludzie co robią airballe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom