Skuteczność skutecznością, ale śmiać mi się chce z ludzi chwalących się zyskami z kursów po 1.40 na śmieciowych chelkach czy innych "pewniakach". Poanalizuj sobie mecze z underdogami, porównaj z innymi ludźmi, potem gadajOwszem, czlowiek uczy sie na bledach i myslalem ze troche dluzej w tym siedzisz a co do skutecznosci to jestem pewien ze mam wielokrotnie lepsza od cb ????
Lipa, i tym samym mnie zniechęca do grania overów, czasami pod koniec spotkania odpuszczają, kozłują, długie akcje jeśli to nie ma wpływu na przebieg spotkania. Kto tak grał to rozumieTrzeba umieć te osobiste jeszcze rzucać , ogórek podszedł i 2 nie trafił ????
Czlowieku w zyciu nie podalem tutaj wiecej niz pare kursow mniejszych niz 1,5 wiec o czym my tutaj rozmawiamy. Under dogi? Trafialem tu kursy 14 , 11 I setki kolo 3 zwykle gram kolo 1,8 wiec nie ma o czym dyskutowacSkuteczność skutecznością, ale śmiać mi się chce z ludzi chwalących się zyskami z kursów po 1.40 na śmieciowych chelkach czy innych "pewniakach". Poanalizuj sobie mecze z underdogami, porównaj z innymi ludźmi, potem gadaj
Foolad v saba - Iran over 0,5 ht kurs 1.80
Zaden z 4 ostatnich meczow nie byl overovy,choc linie byl niskie. Te dwie druzyny to najbardziej underowe z ligi.Lipa, i tym samym mnie zniechęca do grania overów, czasami pod koniec spotkania odpuszczają, kozłują, długie akcje jeśli to nie ma wpływu na przebieg spotkania. Kto tak grał to rozumie
Ja przestałem grać overy po tym jak na dwie minuty przed końcem meczu brakowało mi dwóch punktów, były nawet dwa rzuty i nie weszło, więcej już nie mam do napisania na ten temat ????
Sock 2.0
bet365
Sock @ 1.65 Bwin
Kursy przed meczem dość wyrównane. Sock prowadził 1-0 w setach, a w drugim mamy bez przełamań. Value jak nic.
Napisz do mnie na pw o te doładowania do Plusa.Owszem, czlowiek uczy sie na bledach i myslalem ze troche dluzej w tym siedzisz a co do skutecznosci to jestem pewien ze mam wielokrotnie lepsza od cb ????
Grałem identycznego dubla live. ???? ????Rooni: Simon, Jankovic=udany powrót na forum
Końcówka była taka własnie jak Mówisz , dużo kozłowania akcje po 20s a nic z nich nie wynikało , szkoda ruszać taką ligęLipa, i tym samym mnie zniechęca do grania overów, czasami pod koniec spotkania odpuszczają, kozłują, długie akcje jeśli to nie ma wpływu na przebieg spotkania. Kto tak grał to rozumie
Ja przestałem grać overy po tym jak na dwie minuty przed końcem meczu brakowało mi dwóch punktów, były nawet dwa rzuty i nie weszło, więcej już nie mam do napisania na ten temat ????