>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Owszem, czlowiek uczy sie na bledach i myslalem ze troche dluzej w tym siedzisz a co do skutecznosci to jestem pewien ze mam wielokrotnie lepsza od cb ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Owszem, czlowiek uczy sie na bledach i myslalem ze troche dluzej w tym siedzisz a co do skutecznosci to jestem pewien ze mam wielokrotnie lepsza od cb ????
Skuteczność skutecznością, ale śmiać mi się chce z ludzi chwalących się zyskami z kursów po 1.40 na śmieciowych chelkach czy innych &quot;pewniakach&quot;. Poanalizuj sobie mecze z underdogami, porównaj z innymi ludźmi, potem gadaj

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Trzeba umieć te osobiste jeszcze rzucać , ogórek podszedł i 2 nie trafił ????
Lipa, i tym samym mnie zniechęca do grania overów, czasami pod koniec spotkania odpuszczają, kozłują, długie akcje jeśli to nie ma wpływu na przebieg spotkania. Kto tak grał to rozumie
Ja przestałem grać overy po tym jak na dwie minuty przed końcem meczu brakowało mi dwóch punktów, były nawet dwa rzuty i nie weszło, więcej już nie mam do napisania na ten temat ????

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Skuteczność skutecznością, ale śmiać mi się chce z ludzi chwalących się zyskami z kursów po 1.40 na śmieciowych chelkach czy innych &quot;pewniakach&quot;. Poanalizuj sobie mecze z underdogami, porównaj z innymi ludźmi, potem gadaj
Czlowieku w zyciu nie podalem tutaj wiecej niz pare kursow mniejszych niz 1,5 wiec o czym my tutaj rozmawiamy. Under dogi? Trafialem tu kursy 14 , 11 I setki kolo 3 zwykle gram kolo 1,8 wiec nie ma o czym dyskutowac

Otrzymane punkty reputacji: +3
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Sock jak przegra TB to tylko z własnej winy 2x mini break i 2x wyrzucił...
#3 no zobaczymy, 3 stracił....
Sock to jest idiota
ale to jest typ nie mam słów... 3x miał mini breaka i na koniec 2x siatka IDIOTA!!!!!

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Lipa, i tym samym mnie zniechęca do grania overów, czasami pod koniec spotkania odpuszczają, kozłują, długie akcje jeśli to nie ma wpływu na przebieg spotkania. Kto tak grał to rozumie

Ja przestałem grać overy po tym jak na dwie minuty przed końcem meczu brakowało mi dwóch punktów, były nawet dwa rzuty i nie weszło, więcej już nie mam do napisania na ten temat ????
Zaden z 4 ostatnich meczow nie byl overovy,choc linie byl niskie. Te dwie druzyny to najbardziej underowe z ligi.

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Napisz do mnie na pw o te doładowania do Plusa.

Simon nie wygrał tego meczu to Sock go przegrał. Za duży ciężar na barkach i w głowie w postaci trafienia na czarną listę.

R 118

revolt86

Użytkownik
Końcówka była taka własnie jak Mówisz , dużo kozłowania akcje po 20s a nic z nich nie wynikało , szkoda ruszać taką ligę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom