Algieria, siatkówka kobiet, mecz RC Bejaia vs Wa Bejaia przy stanie 4-8, kto wygra czwartego seta tu dają: https://www.fonbet.com/live/?locale=ru#-2 kursy 1,72 do 2,00
natomiast bet365 1,36 do 3,00
BARDZO duże rozbieżności, kto ma lepsze przeczucia, ale radziłbym już nic z tego nie tykać
grali ostatnio Majkrzak przegral 2-1, Cicipas duzo szczescia za to w ostatnim meczu bo powinien byl przegrac 2-0Ja popróbuję Tsitsipasa ewentualnie wtedy jak przegra pierwszego seta, co zdarza mu się bardzo często. Długo w spotkania małolat wchodzi, a Majchrzak jakiś taki nieruchawy ostatnio.
2-0 przegrał. Dobrze pamiętam, bo Stefan mi kupon zamykał.grali ostatnio Majkrzak przegral 2-1
A nie 2:0 czasem?grali ostatnio Majkrzak przegral 2-1, Cicipas duzo szczescia za to w ostatnim meczu bo powinien byl przegrac 2-0
Skończ waść.grali ostatnio Majkrzak przegral 2-1, Cicipas duzo szczescia za to w ostatnim meczu bo powinien byl przegrac 2-0
zdawalo mi sie ze seta ugral, ogladalem drugiego pozniej wylaczylem bo nic tam nie stawialem2-0 przegrał. Dobrze pamiętam, bo Stefan mi kupon zamykał.
Ty ale Szumi to dobry zawodnik ograł na uczelni Sławka Nazaruka ????Tsitsipas po 4.00 to pogram jak wszyscy to wszyscy.