>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Oglądam mecz Cracovia - Płock i tam powyżej 3,5 kartek spokojnie do gry. Mega ostry mecz, tylko sędzia Jakubik oszalał i za co on nie dawał ????
Najlepsze, że ten sędzia jest overowy i moim zdaniem nie ma bata by jeszcze chociaż 3 nie pokazał. Musi pęknąć i zacznie dawać. Tam do przerwy powinny być lekko 3 kartki. 20 fauli do przerwy samo mówi za siebie, bardzo dużo liczba.
Dawno nie widziałem tak ostrego meczu, i to kosy konkretne szły od tyłu, nokaut z głowy.
Ja nie gram, tylko taka moja obserwacja, może komuś się przyda, bo oglądam mecz

rooni 135

rooni

Forum VIP
Dziękuje ale staty już przejrzane i tak naprawdę dużo mi nie mówią. Bo nie wiem jak wyglądała gra, a w tym przypadku to ważne. Bardziej interesowała by mnie konstruktywna opinia kogoś kto oglądał mecz. 10 bp przy 3 daje do myślenia. Ogólnie suma summarum mecz jest do odpuszczenia na mój rozsądek ale kusi mnie pogranie na Chinke a kurs przyzwoity. Kovinic padaka ostatnio na hardzie.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dziękuje ale staty już przejrzane i tak naprawdę dużo mi nie mówią. Bo nie wiem jak wyglądała gra, a w tym przypadku to ważne. Bardziej interesowała by mnie konstruktywna opinia kogoś kto oglądał mecz. 10 bp przy 3 daje do myślenia. Ogólnie suma summarum mecz jest do odpuszczenia na mój rozsądek ale kusi mnie pogranie na Chinke a kurs przyzwoity. Kovinic padaka ostatnio na hardzie.
Rzeczywiście, w pierwszej rundzie odpadał ostatnio podczas Olimpiady, w Cincinnati, New Haven, US Open, w 1/8 finału w Guangzhou, w pierwszej rundzie w Wuhan, Pekinie. W obecnym turnieju w Tianjin zaskoczyła trochę postawą pokonując dziś Puig, ale jej forma jest wciąż zagadką. Peng natomiast też nie zachwyca formą, ale szczerze też daję większe szanse Chince

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Rzeczywiście, w pierwszej rundzie odpadał ostatnio podczas Olimpiady, w Cincinnati, New Haven, US Open, w 1/8 finału w Guangzhou, w pierwszej rundzie w Wuhan, Pekinie. W obecnym turnieju w Tianjin zaskoczyła trochę postawą pokonując dziś Puig, ale jej forma jest wciąż zagadką. Peng natomiast też nie zachwyca formą, ale szczerze też daję większe szanse Chince
ty

jak sie moge wtracic to napisze tak, ze ten mecz raczej nie jest do grania Kovinic potrafi pozytywnie zaskoczyc w kilku meczach a czasami przegra z jakims no namem, jesli chodzi o Peng to to w singlu to juz nie jest to co kiedys, pograc w tym meczu to serio dobra loteriada

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Majchrzak ma bardziej zryty beret niz JJ ???? piekny smecz i totalna olewka w taju pozniej bo obrazony na caly swiat gwiazdor

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Corrales 1,66 babington
raczej tu krotko sie skonczy a ja zaluje ze nie dolozylem po 2,6
e: krotko w 3 cim bo narobila mi tylko smordu oddajac z 21-21
✅✅
tak czesto piszecie ze Effector taki cienki ze wzialem -1,5 na Radom chociaz nie za dobrze sie z tym czuje hehe ze na Radom

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom