kuchcik
Użytkownik
Po wynikach w ostatnim czasie mogło się we łbie pomieszać. Norma :]Majchrzak ma bardziej zryty beret niz JJ ???? piekny smecz i totalna olewka w taju pozniej bo obrazony na caly swiat gwiazdor
Po wynikach w ostatnim czasie mogło się we łbie pomieszać. Norma :]Majchrzak ma bardziej zryty beret niz JJ ???? piekny smecz i totalna olewka w taju pozniej bo obrazony na caly swiat gwiazdor
Nie było pytaniaCzarni Słupsk ogarną?
Tragicznie to wygląda... Unics wysoko poprzeczki nie zawiesił a oni i tak ***** grają frajersko przegrane pieniądze...Unics Kazan vs Barcelona
Barcelona @1.74 bet365
sam grałem Unics z hc i już zamknięte zostało ofc, ale powiem szczerze że w 1h Barcelona wyglądała pewniejTragicznie to wygląda... Unics wysoko poprzeczki nie zawiesił a oni i tak ***** grają frajersko przegrane pieniądze...
Powtorka z Filipin, trzeba takie mecze zamykac,ze sporym zyskiem.hah Murzyni z Kazania zaraz przegrają wygrany mecz ????
ŁatwoAZS Politechnika Warszawska wygra 3:0 @2,62 B365 (siatka)
mialem ja pograna po 1.6 w kombosie ale klalem popierwszej polowie hehehehe tym bardziej ze zamykala kupon na nie wysokie ako 4.91Hehe, tak jak wczoraj trafiłem Darussafakę.