>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Ostatnia propozycja na dziś: Cracovia Kraków vs Wisła Płock X2 po 1,83 ⛔ w bet.365
Trzeba wspierać swoich ????
No niestety, szkoda niewykorzystanego karnego przez Wisłę
i gratulacje dla użytkownika, który w przerwie podawał typ na over 3,5 żółtych kartek, razem łącznie sześć i osiem rzutów rożnych

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Aj szkoda Majchrzaka, coś ten Grek zupełnie mu nie leży
Mi go nie szkoda, bo wszystko miał pod kontrola, zamiast walic proste smecze to zaczal jakies dropy, loby a pozniej czajnik sie zagotował dziecku
gratki wszystkim za Greka po 1 secie

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Godzina 20:00
ECS CS;GO 2 mecz
Virtus Pro-Fnatic
Mapa:Cobblestone
Typ: Virtus pro win @1.72 7/10
Virtus Pro -2.5 rund @1.90 5/10
Bardzo polecam ???? można lecieć średnio-grubą stawką

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Muguruza - Golubic
Wygrane gemy Golubic powyzej 6.5
wejde w to 6/10 pozniej napise czemu
E: mecz Golubic kurs 6.0
Nie widze tu opcjii co by Wiktoria nie ugrala chocby seta, Muguruza badz co badz jest impulsywna a jak jej sie przydarzy kilka bledow zaczna sie nerwy, Golubic za to na korcie jest bardzo szybka i pokusze sie o stwierdzenie, ze w obronie jest rownie dobra jak Radwanska, jednoreczny backhand robi swoje ma precyzyjne uderzenia i nie ma az tak wielu przestojow w swoje grze.
e2: Co wiecej podoba mi sie jej gra jest dokladna nie jara sie kazdym zdobytym punktem co tylko na nia wplywa na plus, backhand ma jak Federer, w obronie mysle ze jest w top 5 na swiecie, a w momencie jak ja doprowadzi do frustracji przzeciwniczke to juz bedzie krotka pilka (oczywiscie z niemocy)
troche bez ladu i skladu ale kto mial zrozumiec to zrozumial

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom