>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Kazan to samo zrobił u siebie z Barcą,mieli w 4 kwarcie +12pkt.
To nie Daru dała ciała,a Milan ktory na 3min przed koncem prowadził 73:66
nawet nie chce mi sie myslec ile przegralem przez te ostatnie dwa dni w koncowkach kosza europejskiego widze dzisaj byl ciag dalszy, szkoda bylo zamykac to mam.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Widziałeś tak dużo meczów i dopiero dziś stwierdzasz, że ten sport jest ustawiony? Gratuluję refleksu niczym Internet Explorer. Zrób se czarną listę jak ja i stawiaj tenis dalej. Nie warto rezygnować z czegoś co jest pieniążkodajne jeśli się dobrze zawodników pogrupuje i przeanalizuje mecze przez kilkanaście patologicznych przypadków w trakcie kilku tygodni ;)
przestan nie kazdy mecz jest ustawiony to raz a dwa ty za 2 tygodnie nie bedziesz mial na kogo grac przez ta czarna liste. Na dzisaj to chyba warunki i miejsce wymusily wynik tego meczu. Poza tym daleko mi od teorii jak co po nie ktorym na forum, zeby rzucac co mecz o sprzedal sprzedal. Dzisaj akurat zwrocilem uwage na ten mecz wiec go skomentowalem. To, ze sie nie wypowiadam na temat kazdego spotkania wcale nie znaczy ze nie mam swoich przemyslen wiec z tym explorerem to troche ochlon.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
... to taka że taśmy nie mają racji bytu. 3+ ciężko trafiać, nawet z małymi kursami. Taśma się trafi raz na rok, czy na tydzień jak się ma trochę szczęścia.

@Tomek80

Co grasz w final game WNBA ?
No to chyba moja osoba nie ma racji bytu, bo trafiam parę tygodniowo kursów 3+ złożonych... Trzeba umiejętnie złożyć kupon, a nie będzie problemu żeby siadło.

agresornik 50

agresornik

Użytkownik
... to taka że taśmy nie mają racji bytu. 3+ ciężko trafiać, nawet z małymi kursami. Taśma się trafi raz na rok, czy na tydzień jak się ma trochę szczęścia.
z matematycznego punktu widzenia niema to zadnego znaczenia czy grasz single czy taśmy , liczy sie tylko value i stawkowanie

slomiany400 50,5K

slomiany400

Użytkownik
@Tomek80
Co grasz w final game WNBA ?
co ma do tego ile jest zdarzeń na kuponie? wszystko zależy od szczęścia, single też nie wchodzą, a to, czy będzie człowiek na plusie zależy tylko od budżetu

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Ludzie, co to za profesor zaczął się panoszyć po forum? Poucza wszystkich, mówi że jest terapeutą, że jesteśmy uzależnieni, a sam widzę podaje typy w konkursie typów dnia, a także aktywnie bierze udział w tematach WTA i forBetu.... Hipokryzja?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom