wsc
Użytkownik
Zenit DNB 2.5@
olympiacos over 4.5 1.35@
ako 3.40 Bet365
Zenit DNB 2.5@
olympiacos over 4.5 1.35@
ako 3.40 Bet365
Sparta osłabiona była to ja brałem to w ciemno, a oni........ ????Podstawowa zasada, nie gra się tego samego typu na wielu kuponach, a tak gdybyś nie dowalił chociaż w jednym miejscu Hapoelu miałbyś plusik
a nawet po 12.50 na pinku ???? set @ 4 i wszystkie hc +5,5 i +6,5 ????na rano w okolicy ~10 się kręci na Bublika vs Agut, wiecie co z tym zrobić ????
nawet nie chce mi sie myslec ile przegralem przez te ostatnie dwa dni w koncowkach kosza europejskiego widze dzisaj byl ciag dalszy, szkoda bylo zamykac to mam.Kazan to samo zrobił u siebie z Barcą,mieli w 4 kwarcie +12pkt.
To nie Daru dała ciała,a Milan ktory na 3min przed koncem prowadził 73:66
przestan nie kazdy mecz jest ustawiony to raz a dwa ty za 2 tygodnie nie bedziesz mial na kogo grac przez ta czarna liste. Na dzisaj to chyba warunki i miejsce wymusily wynik tego meczu. Poza tym daleko mi od teorii jak co po nie ktorym na forum, zeby rzucac co mecz o sprzedal sprzedal. Dzisaj akurat zwrocilem uwage na ten mecz wiec go skomentowalem. To, ze sie nie wypowiadam na temat kazdego spotkania wcale nie znaczy ze nie mam swoich przemyslen wiec z tym explorerem to troche ochlon.Widziałeś tak dużo meczów i dopiero dziś stwierdzasz, że ten sport jest ustawiony? Gratuluję refleksu niczym Internet Explorer. Zrób se czarną listę jak ja i stawiaj tenis dalej. Nie warto rezygnować z czegoś co jest pieniążkodajne jeśli się dobrze zawodników pogrupuje i przeanalizuje mecze przez kilkanaście patologicznych przypadków w trakcie kilku tygodni
... to taka że taśmy nie mają racji bytu. 3+ ciężko trafiać, nawet z małymi kursami. Taśma się trafi raz na rok, czy na tydzień jak się ma trochę szczęścia.Podstawowa zasada
No to chyba moja osoba nie ma racji bytu, bo trafiam parę tygodniowo kursów 3+ złożonych... Trzeba umiejętnie złożyć kupon, a nie będzie problemu żeby siadło.... to taka że taśmy nie mają racji bytu. 3+ ciężko trafiać, nawet z małymi kursami. Taśma się trafi raz na rok, czy na tydzień jak się ma trochę szczęścia.
@Tomek80
Co grasz w final game WNBA ?
Monteiro set 2 @ 2,5
z matematycznego punktu widzenia niema to zadnego znaczenia czy grasz single czy taśmy , liczy sie tylko value i stawkowanie... to taka że taśmy nie mają racji bytu. 3+ ciężko trafiać, nawet z małymi kursami. Taśma się trafi raz na rok, czy na tydzień jak się ma trochę szczęścia.
co ma do tego ile jest zdarzeń na kuponie? wszystko zależy od szczęścia, single też nie wchodzą, a to, czy będzie człowiek na plusie zależy tylko od budżetu... to taka że taśmy nie mają racji bytu. 3+ ciężko trafiać, nawet z małymi kursami. Taśma się trafi raz na rok, czy na tydzień jak się ma trochę szczęścia.
@Tomek80
Co grasz w final game WNBA ?
Jak widać po Twoich ostatnich screenach ma i to dużo. Łatwiej trafić singla niż kupon wielozdarzeniowy.co ma do tego ile jest zdarzeń na kuponie?
Singli też się wiecznie nie trafia co widać w niektórych tematach. Bukmacher i tak będzie na plusJak widać po Twoich ostatnich screenach ma i to dużo. Łatwiej trafić singla niż kupon wielozdarzeniowy.