>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ten Brown jakby nie byl komikiem takim bylby calkiem niezlym graczem
Całkiem niezłym? Gość ma najlepszy nadgarstek w tourze moim zdaniem. Obejrzyj sobie filmik &quot;Dustin Brown - No one Like me&quot; ewentualnie skrót meczu Kyrgios vs Brown z Wimbledonu tegorocznego, najlepszy skrót meczu jaki w życiu widziałem ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
✅✅
Co do Kazania, to drugi mecz z rzędu roztrwonili 10 pkt przewagi w 4 kwarcie
kazan dal ciala po calosci w 4 kwarcie a to co turasy zrobily bo nie widzialem koncowki to wola o pomste do nieba na minute przed konce +3 i przegrywaja i oddaja 9 punktow
ale te mecze w tej moskwie smierdza i nikt mnie nie przekona ze to jest normalne i bez udzialu osob trzecich

jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Teo widzę nadal w formie ???? Ale chyba większość goli z głowy dla Fiołków a w kadrze doskoczyć nie mógł.. hhehe
W sumie jakby mu dali piwerko przed meczem to może by fruwał skoro taki słaby z niego &quot;zawodnik&quot; ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Agut z Bublikiem w normalnych warunkach juz dawno sie powinno skonczyc 61 61 jestem przekonany ze agut pazdzierz poleci w dwoch setach juz kursow nie daja bo bym dolozyl. Tenis to nie jest jednak czysty sport chocby nie wiem jak sie starali ukryc jak bardzo im zalezy to tym bardziej przytakim wyniku trzeba grac w druga strone. o i prosze kursy pochowane bo chcialem dolozyc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom