kuchcik
Użytkownik
Zrobił jak trzeba. Przyjemny wieczór na OT.Najlepiej niech sobie wrzuci honorówkę pod koniec i wszyscy będą zadowoleni
Zrobił jak trzeba. Przyjemny wieczór na OT.Najlepiej niech sobie wrzuci honorówkę pod koniec i wszyscy będą zadowoleni
Bublik 2 set @ 2
Kazan to samo zrobił u siebie z Barcą,mieli w 4 kwarcie +12pkt.kazan dal ciala po calosci w 4 kwarcie a to co turasy zrobily bo nie widzialem koncowki to wola o pomste do nieba na minute przed konce +3 i przegrywaja i oddaja 9 punktow
ale te mecze w tej moskwie smierdza i nikt mnie nie przekona ze to jest normalne i bez udzialu osob trzecich
@1.78 złapane w ostatnim momencie ????
Stary.. tak wygląda co 3 mecz w tenisa teraz. Gościu ma 6:2 w TB swój serwis, nagle przegrywa 6:8 (mowa o Krajicku-Torpegaardzie.) Kusiło pograć po 7.0 set, no ale... Większość meczy na podobnej zasadzie działa, trzeba tylko znajdować te mecze..co tu wiecej dodac, trzeba by sie zastanowic czy jakis wiekszy sens ma stawianie pieniedzy na tenisa, Na tym meczu jestem do przodu ale to co moje oczy dzisaj zobaczyly.. powinna sie tym zajac jakas komisja..tylko jaka jak tu z tego meczu poleciala taka kasa ze wszyscy zadowoleni, to jest dramat sportu (po tym jak agut przyjmowal serwisy na przelamanie czy po tym jak czekal az bublik skonczy seta, ale gosc byl na tyle slaby ze sie to przedluzalo bo wypier.. auty.
Mainz anderlecht over 2,5 @3
1-1Mainz-Anderlecht
Over 2.5
@3.25
chlopie w swoim zyciu zapewne widzialem wiecej meczy tenisa niz ty widziales wynikow na livescorze.. jezeli dalej myslisz ze tu wszystko bylo jak nalezy to nie bede cie wyprowadzal z tej mysli. Wczesniej juz napisalem ze na tym meczu mam plus wiec na pewno moim celem nie jest uzalanie sie nad wynikiem ale co ja wiem.Stary.. tak wygląda co 3 mecz w tenisa teraz. Gościu ma 6:2 w TB swój serwis, nagle przegrywa 6:8 (mowa o Krajicku-Torpegaardzie.) Kusiło pograć po 7.0 set, no ale... Większość meczy na podobnej zasadzie działa, trzeba tylko znajdować te mecze..
a zobacz co robi dzisiaj Escobedo z 5:0 na 5:7 0:6 , chłop nie połamał nóg ręce miał sprawne ale nagle stwierdził że pier ... i nie będzie grał tylko wali po autach ...Stary.. tak wygląda co 3 mecz w tenisa teraz. Gościu ma 6:2 w TB swój serwis, nagle przegrywa 6:8 (mowa o Krajicku-Torpegaardzie.) Kusiło pograć po 7.0 set, no ale... Większość meczy na podobnej zasadzie działa, trzeba tylko znajdować te mecze..
Zenit first to 7 Corners
@2.00
Widziałeś tak dużo meczów i dopiero dziś stwierdzasz, że ten sport jest ustawiony? Gratuluję refleksu niczym Internet Explorer. Zrób se czarną listę jak ja i stawiaj tenis dalej. Nie warto rezygnować z czegoś co jest pieniążkodajne jeśli się dobrze zawodników pogrupuje i przeanalizuje mecze przez kilkanaście patologicznych przypadków w trakcie kilku tygodnichlopie w swoim zyciu zapewne widzialem wiecej meczy tenisa niz ty widziales wynikow na livescorze.. jezeli dalej myslisz ze tu wszystko bylo jak nalezy to nie bede cie wyprowadzal z tej mysli. Wczesniej juz napisalem ze na tym meczu mam plus wiec na pewno moim celem nie jest uzalanie sie nad wynikiem ale co ja wiem.