kuchcik
Użytkownik
Zwykłe multi, a czyje i w jakim celu to się wyjaśni z czasem.Ludzie, co to za profesor zaczął się panoszyć po forum?
Zwykłe multi, a czyje i w jakim celu to się wyjaśni z czasem.Ludzie, co to za profesor zaczął się panoszyć po forum?
proste, ze jak dobierasz wiecej zdarzen to i ryzyko jest wieksze wiec jak ktos tu sie wypowiadal ze z matematycznego punktu widzenia to nie ma znaczenia to troche mija sie z prawda, z drugiej strony tylko wysoki budzet jak pisales gwarantuje na dluzsza mete wyjscie na plus, pod warunkiem, ze dobierasz typy z glowa i nie po 1.10.Singli też się wiecznie nie trafia co widać w niektórych tematach. Bukmacher i tak będzie na plus
no właśnie z matematycznego punktu widzenia grając single masz 50% szans, wejdzie albo niez matematycznego punktu widzenia niema to zadnego znaczenia czy grasz single czy taśmy , liczy sie tylko value i stawkowanie
Wszystko zależy od Moore, ona rozdaje karty po stronie Lynx. Los Angeles gra głównie podkoszowo na Parker i MVP RS Ogwumike, tylko, że one słabo wyglądają w finałach, i w sumie nie ma się czemu dziwić bo Fowles to znakomity rim protector a Brunson też potrafi dobrze bronić. Poza tym własna hala, doping. Lynx to biorą tylko handi -5,5 więc takie średnio, bo close game nie wykluczam. Coś na gracza może wybiorę z oferty Betssona.Rambo,nie mam pomysłu na ten mecz Wnba. Jakies sugestie.
Dziwne, ja zawsze myślałem że do budżetu dobiera się odpowiednie stawki, a nie wpłacać 100k bo z 10k nic nie ugram.z drugiej strony tylko wysoki budzet jak pisales gwarantuje na dluzsza mete wyjscie na plus
nie trafiam, bo nie gram taśm :razz: Niech któryś z Was założy temat, gra te taśmy, niech mnie przekona że na taśmach się wygrywa, to wtedy zmienię zdanie.@Rambo
w takim razie nie wiem na jakie stawki grasz, ze mi zwracasz na to uwage bo chodzilo mi o budzet w sensie zapewnionej rezerwy co by szybko nie zbankrutowac ale jak dalej sadzisz, ze tasmy nie wchodza to moze kiesko dobierasz typy...
no ale co ja tu bede jak Rambo trafia tasme raz na rok
Chyba nie myślisz, że codziennie puszczam taśmę?nie trafiam, bo nie gram taśm :razz: Niech któryś z Was założy temat, gra te taśmy, niech mnie przekona że na taśmach się wygrywa, to wtedy zmienię zdanie.
Wiem, co to gra rekreacyjna. Też zaczynałem od taśm. Rozumiem Cię. Jednak jeśli chodzi o poważną grę to taśmy nie mają racji bytu, nie wierzę po prostu że można być na taśmach na plus( nie mówimy o grze rekreacyjnej 1 na LM, czy raz na weekend kupon). Tyle ode mnie, kończę wątek i pozdrawiam.Chyba nie myślisz, że codziennie puszczam taśmę?
Sorry za post pod postem, na tel jestem i coś mi nie zadziałało
Sada-Zenit , gracie coś ?
Ogarnie.Zenit chyba ogarnie mecz? troche sie zagapilem ale wzialem 1,5