Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ta w sumie o ja glupi moglem ich jeszcze w badmintona probowac po 1.15 hehe
I o dziwo wygrali
Wzialem knicks po 2.0 dobrze sie prezentowali w tych meczach ostatnio odprawiajac lepsze ekipy
Sada
Brawo dla Brazylijczyków, Kazań bezradny w tym 4 secie. Kolejny raz zagrali na nosie Aleknie i spółce. Szkoda ze w Europie nie ma ekipy która by się mogła Ruskim postawić bo ci są do ruszenia jak widać. Chociaż prawdopodobnie szansa na rewanż już za 3 dni ale wcale bym tam Zenitu nie faworyzowal pomimo przewagi "na papierze"
Sada
Brawo dla Brazylijczyków, Kazań bezradny w tym 4 secie. Kolejny raz zagrali na nosie Aleknie i spółce. Szkoda ze w Europie nie ma ekipy która by się mogła Ruskim postawić bo ci są do ruszenia jak widać. Chociaż prawdopodobnie szansa na rewanż już za 3 dni ale wcale bym tam Zenitu nie faworyzowal pomimo przewagi "na papierze"
A jaki mieli cel żeby odpuścić? Zagrać z trudniejszym rywalem w 1/2? Po prostu dali ciała w 3 secie gdzie cały czas prowadzili mieli setowa przy 24:23 po czym dostali 3 punkty z rzędu i do widzenia. W 4 secie jak tylko Sada wyszła na prowadzenie to nie oddała go do końca, Zenit był bezradny przy swoim serwisie. Żadnego odpuszczania nie było.
Bullsi powinni bez problemu ogarnąć z Atlantą w takim składzie. Ja nie gram, bo se bana dałem dałem do czasu rozpoczęcia sezonu regularnego. Ale kto chce to do dubelka jakiegoś, albo nawet na singlu o ile kurs jeszcze w porządku do pogrania.