>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
znowu nie spojrzalem chcialem przypolowac na jakies 1.6 na seta na zenit, moze sada jeszcze wyjdzie na prowadzenie to podbije kurs.

Zenit -1,83 -1.5 seta jest ryzyko jest zabawa, w razie jak ugraja trzeciego to w czwartym jak nie bedzie szlo to wyjde z lekka strata
Zenit win po 2 latał, to było do grania.

Gram sobie teraz over 193.5 @1.83 Hornets - Heat.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Prowadzili ruscy całego seta, 18:15 nawet było i oddali pięknie w końcówce. Sada @1.57 nie będą się tutaj zabijać w meczu o pietruchę w sumie

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Ta w sumie o ja glupi moglem ich jeszcze w badmintona probowac po 1.15 hehe
I o dziwo wygrali
Wzialem knicks po 2.0 dobrze sie prezentowali w tych meczach ostatnio odprawiajac lepsze ekipy

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Sada✅
Brawo dla Brazylijczyków, Kazań bezradny w tym 4 secie. Kolejny raz zagrali na nosie Aleknie i spółce. Szkoda ze w Europie nie ma ekipy która by się mogła Ruskim postawić bo ci są do ruszenia jak widać. Chociaż prawdopodobnie szansa na rewanż już za 3 dni ale wcale bym tam Zenitu nie faworyzowal pomimo przewagi &quot;na papierze&quot;

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Sada✅
Brawo dla Brazylijczyków, Kazań bezradny w tym 4 secie. Kolejny raz zagrali na nosie Aleknie i spółce. Szkoda ze w Europie nie ma ekipy która by się mogła Ruskim postawić bo ci są do ruszenia jak widać. Chociaż prawdopodobnie szansa na rewanż już za 3 dni ale wcale bym tam Zenitu nie faworyzowal pomimo przewagi &quot;na papierze&quot;
Nie odpuscili tego?

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Nie odpuscili tego?
A jaki mieli cel żeby odpuścić? Zagrać z trudniejszym rywalem w 1/2? Po prostu dali ciała w 3 secie gdzie cały czas prowadzili mieli setowa przy 24:23 po czym dostali 3 punkty z rzędu i do widzenia. W 4 secie jak tylko Sada wyszła na prowadzenie to nie oddała go do końca, Zenit był bezradny przy swoim serwisie. Żadnego odpuszczania nie było.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Bullsi powinni bez problemu ogarnąć z Atlantą w takim składzie. Ja nie gram, bo se bana dałem dałem do czasu rozpoczęcia sezonu regularnego. Ale kto chce to do dubelka jakiegoś, albo nawet na singlu o ile kurs jeszcze w porządku do pogrania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom