Zenit win po 2 latał, to było do grania.znowu nie spojrzalem chcialem przypolowac na jakies 1.6 na seta na zenit, moze sada jeszcze wyjdzie na prowadzenie to podbije kurs.
Zenit -1,83 -1.5 seta jest ryzyko jest zabawa, w razie jak ugraja trzeciego to w czwartym jak nie bedzie szlo to wyjde z lekka strata
To też się zgapiłem. @2.0 mam i trochę szkodaZenit był po 2.50 po 1 secie.
Podstawowy PG Dragic jest out(odpoczywa)Miami Heat co tak słabo gra?
Nie odpuscili tego?Sada
Brawo dla Brazylijczyków, Kazań bezradny w tym 4 secie. Kolejny raz zagrali na nosie Aleknie i spółce. Szkoda ze w Europie nie ma ekipy która by się mogła Ruskim postawić bo ci są do ruszenia jak widać. Chociaż prawdopodobnie szansa na rewanż już za 3 dni ale wcale bym tam Zenitu nie faworyzowal pomimo przewagi "na papierze"
A jaki mieli cel żeby odpuścić? Zagrać z trudniejszym rywalem w 1/2? Po prostu dali ciała w 3 secie gdzie cały czas prowadzili mieli setowa przy 24:23 po czym dostali 3 punkty z rzędu i do widzenia. W 4 secie jak tylko Sada wyszła na prowadzenie to nie oddała go do końca, Zenit był bezradny przy swoim serwisie. Żadnego odpuszczania nie było.Nie odpuscili tego?
Zagrałeś na rezerwy heat ??? dlaczego ??Zagrałem +16.5 Heat
Przeczucie ????Zagrałeś na rezerwy heat ??? dlaczego ??
Poza brakiem Dragica nie ma też McRobertsa , Bosha czy Bobbita - T.Johnson też widzę out