marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
Julka może tak samo przegrać jak i wygrać
Dajecie temu szanse czy moze zamknac jesli Peng wygra?
Julka może tak samo przegrać jak i wygrać
Dajecie temu szanse czy moze zamknac jesli Peng wygra?
Powinien wygrać z Garcią Lopezem bo na hardzie to zdecydowanie lepszy zawodnik od jednowymiarowego Hiszpana. Ale Edmundzik też czasem potrafi sobie zażartować na korcie. Ja bym poczekał do zakończenia meczu Edmunda i po jego zwycięstwie zamykał i wyjeżdżał w Bieszczady. Babom nigdy nie ufam, a zwłaszcza jak grają takie dwie wyrównane zawodniczkiEdmund zaraz zaczyna.
Obie maja problemy z trafieniem w kort wiec to loteryjny mecz. Edmund niech zawija Lopezika i zamykam.Babom nigdy nie ufam, a zwłaszcza jak grają takie dwie wyrównane zawodniczki
zwrotSidorenko @1.66 Bet365
GrałYoung bardzo dobrze gra, za chwilę zrobi overa.
musi mieć Makarova dobrą regularność,a to ruletka. tydz temu 6-4 6-1 Aga więc patent ma.Pisia dziś nie ma szans jeśli Makarowa nie będzie co chwila wywalać sama w aut lub siatkę.
Pisia z takimi siłowymi dziewczynami jest bezradna jak trafiają solidnie
Piękny kuponik ???? aczkolwiek lepiej chyba będzie po meczu edmunda zamknąć przynajmniej część, bo wta to wta i różnie może być ^^ Ciężka decyzja przed tobą ???? Swoją drogą jakie ako z tego wyszło?
Zostawie chyba i Garcia po win :razz:
Mam jeszcze troche czasu do namyslu.
Carolian sporo razy mnei zawodzila w przeszlosci , to jest ten czas aby sie zrewanzowala.
Szkoda ze tak mala stawka zagrane.
Szwajcarka 4-1 w 3 wiec na 90 procent bedzieNadal/Busta @ 1.90
spore value imo.
Baczinsky @ 1.90 to samo.