Bacsinszky @2.75
Jak będzie trafiać to tak ale ostatnie mecze pokazują, że wcale tak nie musi być. Wg. mnie value w Mladenovic. Keys zaczęła praktycznie bezbłędnie ale tutaj to może się bardzo szybko zmienić.Madison jest o tyle lepsza od Mladenovic aby tak ostro w nią iść?
Dzięki za odpowiedź dobry człowiekuJak będzie trafiać to tak ale ostatnie mecze pokazują, że wcale tak nie musi być. Wg. mnie value w Mladenovic. Keys zaczęła praktycznie bezbłędnie ale tutaj to może się bardzo szybko zmienić.
ale teraz jest w ChinachAle Pouille w formie, w Metz pięknie mlocil ???? natomiast Lu raczej w średniej dyspozycji
Zawsze możesz w trakcie meczu zamykać. Ja bym zostawił i czekał na rozwój wypadków. a jak możesz kontrować bym kontrował za gotówkę a nie przez ten ich system. On zawsze działa na korzyść buka bo gorszym kursem Ci zamyka.
Zostawie chyba i Garcia po win :razz:
Mam jeszcze troche czasu do namyslu.
Carolian sporo razy mnei zawodzila w przeszlosci , to jest ten czas aby sie zrewanzowala.
Szkoda ze tak mala stawka zagrane.
Tzn tak Keys jest faworytką ale wg. mnie nie taką jak to wskazywały kursy przed meczem.Dzięki za odpowiedź dobry człowieku
Pyunik - Erebuni over 0.5 HT -> 1.61 (CAŁOROCZNY)
Dinamo Moscow II over 2,5ht ~2,75
Dzięki za info. Na szczęście zdążyłem postawić na mladenovic seta 1 za@6Tzn tak Keys jest faworytką ale wg. mnie nie taką jak to wskazywały kursy przed meczem.
Jeszcze się nie skończył ???? Pamiętaj to WTA. Ale w takim meczu zawsze warto szukać doga szczególnie patrząc przez pryzmat ostatnich pojedynków obu pań. Ostatni ich pojedynek na IO w tym roku również był wyrównany.Dzięki za info. Na szczęście zdążyłem postawić na mladenovic seta 1 za@6
Spodziewalem sie wyrownanego pojedynku , a tymczasem Francuz wyciera nim kort :-oBrawo Lucas, szybko rozbije republikanskiego Chińczyka