Ja zamykam z niezłym zyskiemVerdasco @ 2,1 Bwin
Soeda pęknie.
????Bencic @12,5
masz prawie wszystkich na czarnej liście, wkrótce nie będziesz miał na kogo graćJak panowie typujecie dzisiejsze nocne spotkania? Dawno nie było tak dwóch równolegle świetnie obsadzonych turniejów. Zastanawiam się czy nie puścić sobie AKO z 4 meczów: Johnson, Vesely, Monaco i set dla Harrisona. wszystko kursy ponad 2 i ako wychodzi około 25.
Agut robił wszystko żeby przegrac ale mu się nie udało ????Milman - Bautista Agut 2 1,5 Bet365
Mam na liście najgorszych debili, którzy psuli i psują ludziom kupony. Kolejna osoba mówi mi że nie będę miał na kogo grać a prawda jest taka, że dzięki temu mogę sobie wybrać mecze mniejszego ryzyka. Z tej listy powinni też korzystać inni bo jestem przekonany, że jeśli nie zepsuli to jeszcze zepsują ci zawodnicy ludziom wiele nerwów i kuponówmasz prawie wszystkich na czarnej liście, wkrótce nie będziesz miał na kogo grać
gram prawie 2 lata i muszę sie zgodzic z użytkownikiem DarkAdi, wiele razy obserwowałem tych zawodników i wiele razy on zawodzili , dopisałbym jeszcze paru ale teraz nie o to chodzi ????Mam na liście najgorszych debili, którzy psuli i psują ludziom kupony. Kolejna osoba mówi mi że nie będę miał na kogo grać a prawda jest taka, że dzięki temu mogę sobie wybrać mecze mniejszego ryzyka. Z tej listy powinni też korzystać inni bo jestem przekonany, że jeśli nie zepsuli to jeszcze zepsują ci zawodnicy ludziom wiele nerwów i kuponów
Chętnie posłucham nowych propozycji ????gram prawie 2 lata i muszę sie zgodzic z użytkownikiem DarkAdi, wiele razy obserwowałem tych zawodników i wiele razy on zawodzili , dopisałbym jeszcze paru ale teraz nie o to chodzi ????
Co masz pierwsze, Edmunda czy Garcię?
Dajecie temu szanse czy moze zamknac jesli Peng wygra?
Edmund zaraz zaczyna.Co masz pierwsze, Edmunda czy Garcię?