dziekihttps://www.twitch.tv/proleaguecsgo
A tak to wszystkie mecze są na hltv.org, gdzie masz linki do streamów, statystyki itd
Nie da sie caly czas atakowac. W pilce noznej jest "troche" większe boisko i mecz trwa 90 min., do tego nie ma co chwila przerw tak jak w koszykówce, juz nie wspomnę o tym, ze w koszu kilka razy w trakcie meczu siedzisz sobie i odpoczywasz na lawce :grin: Wiec nie wiem w jakim sensie bardziej wymagający to sport niż nozna, wysiłek zdecydowanie większy w noznej. Nawet murowanie sie i ganianie za pilka sporo kosztuje: )
jest ten zakład na bet365?ECS Development League
Godsent-preparation
Właśnie zaczynają 1 mapę, na drugą polecam:
2 mapa Godsent -6.5 @1.90 Pinnacle 5/10
miękko, ruscy na lajcie po dobrym kursiwie ! :dTo co Matkowski i Zimonjic leca już dzis?
Gruby ostatnio w gazie piłka coraz większa więc co się dziwisz dziadek Zimonjic też gra coraz słabiejTo co Matkowski i Zimonjic leca już dzis?
Nie potrzebuje, ale ciekawi mnie jedna rzecz. Oglądałem ten mecz Lipska z RN Loewen, a w zielonych gra Rojewski. Spiker przy bramkach Rojewskiego intonował "Andreas Rojewski". A na flashscore przy Rojewskim widnieje flaga Niemiec zamiast Polski. Coś mnie ominęło, zrzekł się gry w reprze Polski?dopiero teraz, czegoś potrzebujesz?
Rojewski ma podwójne obywatelstwo swego czasu grał w reprezentacji Niemiec, teraz dla Polski. W piłce ręcznej to nie problem (patrz reprezentacjaNie potrzebuje, ale ciekawi mnie jedna rzecz. Oglądałem ten mecz Lipska z RN Loewen, a w zielonych gra Rojewski. Spiker przy bramkach Rojewskiego intonował "Andreas Rojewski". A na flashscore przy Rojewskim widnieje flaga Niemiec zamiast Polski. Coś mnie ominęło, zrzekł się gry w reprze Polski?
Osasuna - Espanyol Over 2,5 FT @ 2.00 Bet365
Polecam !!