miqer120
Użytkownik
Viimsi vs Talinn w ręczną.
Można próbować Viimsi -1,5 (stan 9:12). kurs @3.0
Zdecydowani faworyci przed meczem linia była na -8,5, powinni ogarnąć na to dwu bramkowe prowadzenie.
Viimsi vs Talinn w ręczną.
Można próbować Viimsi -1,5 (stan 9:12). kurs @3.0
Zdecydowani faworyci przed meczem linia była na -8,5, powinni ogarnąć na to dwu bramkowe prowadzenie.
oj z 5 razy już zamykałem chcąc ratować jakieś grosze ????haha Jużny jaki to jest gość, już ze 4 razy przegrał ten mecz, a tu dalej walka o seta ????
w niezłej dupie już był, ale ogarnął ????Youzhny 2 set @3.75 bet365
raczej Raonic oddal niz youzhny ogarnalw niezłej dupie już był, ale ogarnął ????
skoro tak to widzisz, to wspomnij jeszcze, że Raonic sam przewagi nie zbudował w taju tylko Youzhny mu pomógł błędamiraczej Raonic oddal niz youzhny ogarnal
A ja próbuję 1 mapę Virtus Pro po 2.25, na drugiej już bardziej w stronę Navi
Zgadzam się ???? Podobnie jak wczoraj z Sociedad. Przeglądając dzisiejszą ofertę też ten typ rzucił mi się w oczy jako jedno z pewniejszych dzisiejszego dnia. Można próbować też -3 (trzydrogowo) po 2.20, ale z taką grą valencii lepiej wziąć -2,5Na dzisiaj polecam iść w stronę rożnych Valencii która podejmie ekipę beniaminka Alaves.
Gospodarze zaczęli sezon fatalnie i w poprzedniej kolejce pożegnali się z trenerem. Jest apetyt na pierwsze punkty w tym sezonie to z kim jak nie z Alaves. Drużyna Deportivo przyjedzie nastawiona mocno defensywnie z 5 obrońcami w składzie, którzy mają zabezpieczyć tyły. Statystyki korków Alaves w pierwszych kolejkach La Liga :2,4,0,4. Valencia: 12,10,5,1. Kurs przyjemny Handi -2,5 @1,90 Bet365 dodatkowo Leganes over 3,5 @1,66 Bet365
zastanawiam się nad typem na wygraną traina przez Virtusów, po pierwszej mapie widać, że są w dyspozycji, biały 21k/7d ładnie to wygląda, a traina akurat lubią grać, nie uważasz może, że jest tu value?
A miałem to grać po 1 połowie to wolałem jakieś ochłapy w pre...Banvit - Tofas
Banvit @1.83 bet365
W sumie nieźle wyszło. ale mecz bardzo bliski, nie spodziewałem się że będzie aż tak wyrównanyKinguin - Pride
Kinguin 1 mapa -3.5 @1.57 (spadło z 1.80)
Kinguin 2 mapa -3.5 @1.57 (to samo)
Kinguin -1.5 mapy @1.66
Start godzina 18:00, trzeba zacząć odrabiać po nieudanej serii