>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
M 2,5K

mati89

Forum VIP
haha Jużny jaki to jest gość, już ze 4 razy przegrał ten mecz, a tu dalej walka o seta ????
oj z 5 razy już zamykałem chcąc ratować jakieś grosze ????
na szczęście zostawiłem losowi bety na over 8.5 Rosjanina i over 21 w meczu ????
@ 1,3 teraz na Rao dobre promo, takiego farta Youzhny już miał nie będzie ????

G 68

grota

Użytkownik
Na dzisiaj polecam iść w stronę rożnych Valencii która podejmie ekipę beniaminka Alaves.
Gospodarze zaczęli sezon fatalnie i w poprzedniej kolejce pożegnali się z trenerem. Jest apetyt na pierwsze punkty w tym sezonie to z kim jak nie z Alaves. Drużyna Deportivo przyjedzie nastawiona mocno defensywnie z 5 obrońcami w składzie, którzy mają zabezpieczyć tyły. Statystyki korków Alaves w pierwszych kolejkach La Liga :2,4,0,4. Valencia: 12,10,5,1. Kurs przyjemny Handi -2,5 @1,90 Bet365 dodatkowo Leganes over 3,5 @1,66 Bet365
Zgadzam się ???? Podobnie jak wczoraj z Sociedad. Przeglądając dzisiejszą ofertę też ten typ rzucił mi się w oczy jako jedno z pewniejszych dzisiejszego dnia. Można próbować też -3 (trzydrogowo) po 2.20, ale z taką grą valencii lepiej wziąć -2,5

miri0 936

miri0

Użytkownik
Są w dobrej dyspozycji i chciałbym żeby tak było, ale moim zdaniem Navi weźmie tego traina i będę ich łapał lekko po kursie ~2. Oczywiście mogę się mylić ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Kinguin - Pride
Kinguin 1 mapa -3.5 @1.57 (spadło z 1.80)
Kinguin 2 mapa -3.5 @1.57 (to samo)
Kinguin -1.5 mapy @1.66

Start godzina 18:00, trzeba zacząć odrabiać po nieudanej serii
W sumie nieźle wyszło. ale mecz bardzo bliski, nie spodziewałem się że będzie aż tak wyrównany

G 68

grota

Użytkownik
Siedzi. 16-14. Szkoda handi, bo pograłem jedną stawką każdy z typów, więc delikatny plusik tylko. Ale lepsze to niż minus ;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom