>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Co bh terazy Youzhnego, po linii przez najwyższą siatkę w takim momencie, klasa! :-D Znowu równowaga, oby dał radę!
@bezstronny mówisz o trenerze Youzhnego, legendzie rosyjskiej trenerki, Borisie Sobkinie. :p
Brawo Mikhail!

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co za kpina... Opowiem w skrócie... 1xbet
Puchar Rosji w Siatkówce: Gazprom Surgut - Universytet Barnaul
W 2 secie przy stanie 28-26 i 14-9 dla Barnaul postawiłem live 100 euro handicap -0,5 pkt @2.05 Barnaul. Do 21-17 live szedł normalnie wszędzie i taki wynik widniał. Stanęło na kilkanaście min, potem wszędzie zniknęło w ogóle. Nagle mecz wrócił i okazało się, że Barnaul przegrał 2 seta 6-25! Logicznym staję się, że zakład nie wejdzie..
Przecież to jest kradzież i oszustwo, mieliście coś takiego?
Kolego,miałem to samo tyle,ze na kosza w bet365.
Walczylem z nimi ok tygodnia, nie wiem co podzialalo,powiedzialem,ze jesli nawet nie mam racji to i tak zglosze ich do wszystkich mozliwych instytulcji. Zwrocili mi te 400zł pod warunkïem,ze dwukrotnie obrôce. Da się ????

C 326

carambula88

Użytkownik
Kolego,miałem to samo tyle,ze na kosza w bet365.
Walczylem z nimi ok tygodnia, nie wiem co podzialalo,powiedzialem,ze jesli nawet nie mam racji to i tak zglosze ich do wszystkich mozliwych instytulcji. Zwrocili mi te 400zł pod warunkïem,ze dwukrotnie obrôce. Da się ????
Zwrot ;)

P 195

porugalia

Użytkownik
Brondby siedzi na Lyngby cały mecz a Lyngby strzela gola... ???? ???? Dlatego lepsze sa sporty,gdzie cały mecz się walczy o wynik a nie strzela gola i muruje bramę...siatkówka czy kosz są bardziej wymagającymi sportami

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom