>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Kinguin - Pride
Kinguin 1 mapa -3.5 @1.57 (spadło z 1.80)
Kinguin 2 mapa -3.5 @1.57 (to samo)
Kinguin -1.5 mapy @1.66
Start godzina 18:00, trzeba zacząć odrabiać po nieudanej serii

yagarczi 138

yagarczi

Użytkownik
Motor +1,5 @2,0 (ręczna, jest przerwa i czas na obstawienie)
Tak myślisz? Bo jak ja patrzę na grę to Motor sporo zamieszania robi z szybkiego środka, więc w przerwie pewnie w Nantes sobie to ustalą. A w ataku Francuzi grają spoko, wypracowują okazje i myślę, że w końcu padnie Zaporoże.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
No to tak delikatnie - Hurkacz win @2,25 bet365

Wydaje mi się, że Hubert ostatnio w gazie.

EDIT : Wyczuwam izunię ????
⛔ Ale bez formy jestem ostatnio. Nie grajcie moich typów. Chyba trzeba bedzie poczekac do startu NBA, aż zacznę coś wygrywać

C 326

carambula88

Użytkownik
Co za kpina... Opowiem w skrócie... 1xbet
Puchar Rosji w Siatkówce: Gazprom Surgut - Universytet Barnaul
W 2 secie przy stanie 28-26 i 14-9 dla Barnaul postawiłem live 100 euro handicap -0,5 pkt @2.05 Barnaul. Do 21-17 live szedł normalnie wszędzie i taki wynik widniał. Stanęło na kilkanaście min, potem wszędzie zniknęło w ogóle. Nagle mecz wrócił i okazało się, że Barnaul przegrał 2 seta 6-25! Logicznym staję się, że zakład nie wejdzie..
Przecież to jest kradzież i oszustwo, mieliście coś takiego?

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Viimsi vs Talinn w ręczną.
Można próbować Viimsi -1,5 (stan 9:12). kurs @3.0
Zdecydowani faworyci przed meczem linia była na -8,5, powinni ogarnąć na to dwu bramkowe prowadzenie.

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Co za kpina... Opowiem w skrócie... 1xbet
Puchar Rosji w Siatkówce: Gazprom Surgut - Universytet Barnaul
W 2 secie przy stanie 28-26 i 14-9 dla Barnaul postawiłem live 100 euro handicap -0,5 pkt @2.05 Barnaul. Do 21-17 live szedł normalnie wszędzie i taki wynik widniał. Stanęło na kilkanaście min, potem wszędzie zniknęło w ogóle. Nagle mecz wrócił i okazało się, że Barnaul przegrał 2 seta 6-25! Logicznym staję się, że zakład nie wejdzie..
Przecież to jest kradzież i oszustwo, mieliście coś takiego?
Pewnie Ci wyślą notkę z regulaminu że relacja live nie zawsze jest zgodna z rzeczywistością i oni nie biorą odpowiedzialności...coś w tym stylu. Pierdu pierdu....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom