???? 11-16....20-18...21-25slowacja 3set @ 3,0 przy 6-10
usrael seta nie wygra dzisiaj ...
jak tam Perek żyje się bez nerki i bez sianka (all in heh ???? a miałeś już nie grać haha ???? )dla mnie sprawa jasna, all in na Albota , widać, że Sousa dostał kasę pod stołem.
Nerka na Albota, facet chce już spadać z Rosji widać to po jego grze, rozkojarzony, nie myśli o meczu.
już na starcie oddał gema ???? nawet nie udaje jakie ma zamiary ????
Zvarev win 1 set kurs 3
jak ostatni raz patrzałem to był już kurs ponad 2.00 hehejak tam Perek żyje się bez nerki i bez sianka (all in heh ???? a miałeś już nie grać haha ???? )
FK Qabala 0 - 0 FK Sumqayit
over 0,5 po @1,66 można próbować ????
To nie pech to spisek Mędrców Syjonu , którzy pragną nam wydrzeć nasze cięzko zarobione talary ???? ))postawiłem kilka stów na Izrael przy 20-17, był kurs 2,375, a one tracą 4 punkty z rzędu... co za pech
1-2 No szkoda młodego. Obserwowałem mecz. Musi pracować jeszcze dużo nad returnem i głową w stresowych momentach. Nie mniej jednak polecam śledzenie tego gościa, bo myślę, że może dawać ładnie zarobić wkrótce.Tallon Griekspoor @3 bet365
Tak łopatologicznie - Gombos to co najwyżej średniak, a Griekspoor to czołówka w przyszłości. Jeżeli z głową Griekspoora będzie wszystko w porządku to zakład wchodzi bez problemu.
mial przy 4-5* 40-15 i poleciały 3 asy...1-2 No szkoda młodego. Obserwowałem mecz. Musi pracować jeszcze dużo nad returnem i głową w stresowych momentach. Nie mniej jednak polecam śledzenie tego gościa, bo myślę, że może dawać ładnie zarobić wkrótce.
jakos poszlo chociaz przy 14-19 zwatpilem to pozniej bledy i pusiactwo izraelek i mamy win ;]slowaczki 4 set przy 1-2 @ 1,70 bet365