Co tam, że w tym przypadku jest świeżo po operacji, a sam przeciwnik naprawdę dobrze gra, co nie?Do tej pory Berdych orał wszystkich spoza TOP 10, przegrywał mentalnie z Novakiem i resztą. Często bardzo upokarzająco. Jednak teraz wszedł na nowy level. Przegrywa upokarzająco z Baghdatisami, Kuznetsovsami i resztą 'mistrzów'. My mamy Janowicza, czesi berdycha czy rosola hehe
Zostawiam ale jak dojdzie na 3-3 to kontraZostawic.
Porównywanie Berdycha do Rosola to jak porównać Adama Małysza do Roberta Mateji. Wypisałeś Baghdatisa i Kuznetsova. Problem w tym, że to super zawodnicy tylko głowy nie wytrzymują wejścia na najwyższy poziom. To samo jest u Berdycha. Chłop nie ma jak dla mnie nic co go wyróżnia spośród wszystkich tenisistów, a mimo to w TOP10 nieprzerwanie przez kilka lat. Wygrywa mecze regularnością. Mimo, że go nie lubię to porównanie do bezmózga i sprzedawczyka Rosola są nie na miejscu, a przegrana z Kuznetsovem wstydu mu nie przyniesie bo Andrey nie gra na tyle na ile go staćDo tej pory Berdych orał wszystkich spoza TOP 10, przegrywał mentalnie z Novakiem i resztą. Często bardzo upokarzająco. Jednak teraz wszedł na nowy level. Przegrywa upokarzająco z Baghdatisami, Kuznetsovsami i resztą 'mistrzów'. My mamy Janowicza, czesi berdycha czy rosola hehe
Tam chyba ktoś mocno wczorajszy liczy wynik, bo co chwilę korekty na livescorenie wiem jaka srake musza grac skosni bo mieli 8-5 poszlo na 9-11 ale set po 2,35 to przesada ja wchodze
chiny set @ 2.35 bet365
Siemka, co myślisz o tym zakładzie?16:8 dla Francuzów. Nie wiem jak to się stało że to Francja wybierała drugą mapę a kazachstan pierwszą. We wszystkich wcześniejszych meczach to gospodarze wybierali pierwsza a goście drugą. Tu było na odwrót, ktoś jakiś pomysł co się stało?
Berdych win
1.80
czekaj kolego ruski walczy ale podrygi ostatnie 6-1..6-4
mial 1-0 i 40-15 przy serwisie berdzia w 2 gemie trzeciego seta...nie polamal bylo do przewidzenia ze tak sie to skonczyKuznetsov co typ ... taki kupon zabił na live no by go ...