Taki jest tenis, albo któryś wykorzystają albo sami się połamią, ale po tym kursie już warto zagraćglądasz mecz? Mają BP za BP i nic.
FC Twente - FC Utrecht over 2,5 1.60
na dzis polecam jeszcze Mahut win z tenisa
powodzenia
Strona TT jest mocniejsza ???? ladny kursik zlapalem 10,5 mam nadzieje ze penta dociagnieFlipside- penta Kolejna patologia overpassa... oba zespoły grają wielkie G po stronie terro. mieć 10:5, grać ct na overpassie i robi się 11:11 ...
Strona TT jest mocniejsza ???? ladny kursik zlapalem 10,5 mam nadzieje ze penta dociagnie
ten CS to jest bo1 ?Ciekawe od kiedy
od jakiegos czasu, nie wiem jak dlugo sie interesujesz CS:GO ale czasy gdzie cooblestone i overpass to byly mapy mocno ct sie zmienily, a ty nadal zyjesz z przekonaniem ze to mapy ctCiekawe od kiedy
Co do cobblestone'a się zgodze, natomiast overpass zawsze był, jest i będzie mapą ct i nawet fakt że lekko poszerzyli A tego nie zmieni. Po prostu zarówno penta jak i flipy nie potrafią bronić na tej mapie. Popatrz na zespoły typu SK, immortals, OptiC, NaVi, VirtusPro i inne tego typu. Każdy tutaj wygrywa ctod jakiegos czasu, nie wiem jak dlugo sie interesujesz CS:GO ale czasy gdzie cooblestone i overpass to byly mapy mocno ct sie zmienily, a ty nadal zyjesz z przekonaniem ze to mapy ct
no przestan chyba malo ogladasz topowych druzyn overpass od dawna jest 50/50 i topowe druzyny to udawadniaja grajac na 8/7 9/6 raz na tej stronie raz na tejCo do cobblestone'a się zgodze, natomiast overpass zawsze był, jest i będzie mapą ct i nawet fakt że lekko poszerzyli A tego nie zmieni. Po prostu zarówno penta jak i flipy nie potrafią bronić na tej mapie. Popatrz na zespoły typu SK, immortals, OptiC, NaVi, VirtusPro i inne tego typu. Każdy tutaj wygrywa ct