valentine28
Forum VIP
Widziałem, bet rozliczył jako wygrana ???? mimo że go nie wykonaliWspółczuję, jeżeli widziałeś ostatnią akcję ????
Widziałem, bet rozliczył jako wygrana ???? mimo że go nie wykonaliWspółczuję, jeżeli widziałeś ostatnią akcję ????
A jednak cofneli ;pNo i wpadło ???? 7-4 rożne
Stary, życzę Ci powodzenia, ale jakie przesłanki do tego typu? Aż takiej ceglarni to chyba nie zrobią ????nikt do 10 w trzeciej kwarcie, (U22)Minas
(U22)Joinville, kurs 51, dla zabawy za 20 zł
6 - 4 więc i Alaves bez rożnego w 2 połowie, valencia od 65min też niby cisnęła a jak roga nabiła to sędzia już skończył :grin:mecz Valencia - Alaves
valencia -2,5 rożnych 1,775
alaves under 4,5 rożnych 1,61
bet365
50/50Karny dla Nietoperzy zasłużony był?
6 - 4 więc i Alaves bez rożnego w 2 połowie, valencia od 65min też niby cisnęła a jak roga nabiła to sędzia już skończył :grin:
Mają gdzieś w regulaminie punkt odnośnie takich sytuacji. Rożny musi zostać wykonany...Ja bym się kłócił na czacie że najpierw piłka wypadła na rożny a potem skończył mecz. Najpierw zaliczyli, wtedy szybko zamknąłem zakład jako wygrany (miałem over 10,5). ciekawe czy mi odejmą z konta
Czyli rozumiem że w teorii jeżeli zamknąłem go od razu jak była możliwośc jako wygrany to mi teraz wezmą z konta i odejmą?Mają gdzieś w regulaminie punkt odnośnie takich sytuacji. Rożny musi zostać wykonany...
niestety na bet365 liczą się tylko wykonane rzuty rożne, już tak kiedyś miałem na początku zaliczyli a potem cofnęliJa bym się kłócił na czacie że najpierw piłka wypadła na rożny a potem skończył mecz. Najpierw zaliczyli, wtedy szybko zamknąłem zakład jako wygrany (miałem over 10,5). ciekawe czy mi odejmą z konta
No, niestety tak. Pewnie do rana dostaniesz wiadomość w stylu: bla bla bla zobaczyliśmy, że Twoja selekcja została coś tam coś tam... Dla mnie też powinno się to zaliczać, ale jak już wspomniałem przechodziłem przez to i dobrze mi utkwiło w pamięci.Czyli rozumiem że w teorii jeżeli zamknąłem go od razu jak była możliwośc jako wygrany to mi teraz wezmą z konta i odejmą?
Dokladnie tak. Mi kiedys sie udalo zamknąć tak jak Tobie w takiej sytuacji i zgarnąłem wygraną, ale to bylo na poczatku jak wprowadzili możliwość zamykania. Po jakims czasie w analogicznej sytuacji juz cofnęli kasę.Czyli rozumiem że w teorii jeżeli zamknąłem go od razu jak była możliwośc jako wygrany to mi teraz wezmą z konta i odejmą?