Dokladnie tak uwazam.nie wierz im, wielu już się tłumaczyło, nikt im tego bez ich wiedzy nie podał, to takie gadanie o niczym, zresztą żenujące.
No tylko z drugiej strony co może powiedzieć w tej sytuacji? Tak, świadomie byłem na bombie bo wszyscy są?nie wierz im, wielu już się tłumaczyło, nikt im tego bez ich wiedzy nie podał, to takie gadanie o niczym, zresztą żenujące.
super Talon ????Cytat:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał marek611 ->
Talon Grieksapoor 2 set @2,15
</td> </tr> </tbody></table>
trochę odrobione, można spróbować go na mecz ma teraz już przewagę :wink:
powinni uciec stamtąd ukryć się i nie odzywać.No tylko z drugiej strony co może powiedzieć w tej sytuacji? Tak, świadomie byłem na bombie bo wszyscy są?
No właśnie, a cos powiedziec trzeba przeciez.No tylko z drugiej strony co może powiedzieć w tej sytuacji? Tak, świadomie byłem na bombie bo wszyscy są?
ale "facet" była czwarta :]Ta Ayana to znokautowala resztę na 10km.
W praktyce chyba nie było sportowca, który przyjąłby to na klatę. Zawsze te same gadki: nie wiedziałem... spałem a lekarz mi sadził zastrzyki... nie wiedziałem, że jest na liście zakazanych. Nic nie zrobisz.powinni uciec stamtąd ukryć się i nie odzywać.
Nandrolon w tabletkach działa tak samo? Proszę, nie bądźmy śmieszni. Źle się wyczyścił albo jakiś pacan źle mu to rozpisał. Nie łykajcie tego, że on nie wiedział co bierze.
Nie wiem może ślepo wierze w jego czystość bo osoba która ma tyle sterydów w Sobie nie próbowałaby mówić że nie wiadomo skad to jest u niego. Ale jak go mogą wyczyścić ? skoro z tego co słyszałem to te sterydy wchodzą w białka. Ponadto Zielinski po dyskwalifikacji tych wszystkich koksów w jego konkurencji Adrian był jednym z faworytów tak czy siak czy z koksem czy bez. Ale jeśli faktycznie są na koksie to Polscy ciężarowcy powinni nie dostać ani grosza na uprawianie tego sportu wszyscy najlepsi nasi ciężarowcy byli łapani na koksie Dołęga,Zielinscy,Kołecki,Kasabijew,WróbelRozumiem. Bo gdyby to byl zastrzyk to sa dwie opcje.
1. Łze jak pies bo nie ma opcji zeby ktoś mu zrobił zastrzyk bez jego wiedzy.
2. Ktoś mu zrobił robotę i podał ten srodek specjalnie. Jako zamiennik czegoś innego.
Tabletki to już bardziej skomplikowana sprawa.
Ale w sumie ta sama zasada. Bo np przynajmniej ja nie zaźyłbym tabletki, która nie wiem na co jest itp.
Ogólnie sprawa jest ciekawa. Jestem ciekaw co zrobi Adrian.
nie było niespodzianki, szkoda ;(Mirzajeva - Bujold 1 @5
pełne ryzyko ale ze względu że to jest kobiecy boks w wadze muszej (51 kg) myślę, że małą kwotę warto zaryzykować. Pierwsza to Uzbeczka, druga Kanadyjka bardziej utytułowana i starsza, pierwsza nieprzewidywalna faiterka. Niech wygra lepsza ????
???????????? i zjazd do domuKovago - Urbanek @ 2,10 STS
start 15:50 Urbanek ogarnie
Urbanek a medal to tak jakby wczoraj Polska dwójka kajakarzy górskim miała medal czyli lekka niespodzianka mimo wszystko, na treningach rzuca podobno tak jak Małachowski ale w konkursie się spala i wyszło jak wyszło szkoda bo różnie to mogło być. Jesli nie miał rzucić chociaż 64 metrów no to może i lepiej że odpadłUrbanek aut. jedna szansa medalowa mniej
formy brakowało ewidentnie już od jakiegoś czasu. w finale i tak by nic nie zdziałał. podobnie będzie z Lićwinko.Urbanek a medal to tak jakby wczoraj Polska dwójka kajakarzy górskim miała medal czyli lekka niespodzianka mimo wszystko, na treningach rzuca podobno tak jak Małachowski ale w konkursie się spala i wyszło jak wyszło szkoda bo różnie to mogło być. Jesli nie miał rzucić chociaż 64 metrów no to może i lepiej że odpadł
Z tego co czytałem wywiady to formę budowała pod same igrzyskaformy brakowało ewidentnie już od jakiegoś czasu. w finale i tak by nic nie zdziałał. podobnie będzie z Lićwinko.